defacto_pan2020
John DruggeFoto: Kjell Svensson/Viksjö Foto

MIK-ungdomar till landslagsläger

Märsta IK-spelarna John Drugge, Daniel Wennberg och Darley Nseke har tagits ut till olika landslagsläger: - Vi är stolta över våra duktiga spelare som blivit uttagna till landslagssammanhang, säger Joakim Folmer-Hansen i Märsta IK.

centrum_artikel

Återigen har John Drugge kallats till landslagsläger på Bosön, det är så kallade Future-landslaget födda 2004 som kallat in honom för andra gången. Kampen startar idag måndag och pågår till och med torsdag.

Även Daniel Wennberg och Darley Nseke är uttagna till ett landslagsläger, det rör sig om regionalt läger med spelare från regionen födda 2004. Det skulle ha hållits i Uppsala men har skjutits upp på grund av den rådande coronapandemin som ökar i Uppsala. Det är oklart när lägret kommer att hållas enligt Joakim Folmer-Hansen.

defacto_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

speedy_vinter_helsida
vardcentral_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

Moderaterna_helsida2021
centrum_helsida2020
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

rentawreck_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
sigtunastad_helsida
2020_helsida
dackskiftarna_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
rentawreck_outsider
sigtuna_vatten_outsider
moderaterna_sigtuna
sigtunastad_outsider
connys
nrh
vardcentral_outsider
dackskiftarna_outsider
speedy_vinter2020_outsider