halloween_centrum
John DruggeFoto: Kjell Svensson/Viksjö Foto

MIK-ungdomar till landslagsläger

Märsta IK-spelarna John Drugge, Daniel Wennberg och Darley Nseke har tagits ut till olika landslagsläger: - Vi är stolta över våra duktiga spelare som blivit uttagna till landslagssammanhang, säger Joakim Folmer-Hansen i Märsta IK.

centrum_artikel

Återigen har John Drugge kallats till landslagsläger på Bosön, det är så kallade Future-landslaget födda 2004 som kallat in honom för andra gången. Kampen startar idag måndag och pågår till och med torsdag.

Även Daniel Wennberg och Darley Nseke är uttagna till ett landslagsläger, det rör sig om regionalt läger med spelare från regionen födda 2004. Det skulle ha hållits i Uppsala men har skjutits upp på grund av den rådande coronapandemin som ökar i Uppsala. Det är oklart när lägret kommer att hållas enligt Joakim Folmer-Hansen.

defacto_helsida
helsida_var2021
centrum_helsida2020

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

happyhomes_sommar2020
dack-helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

mp_host_helsida
connys_helsida
bostad_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

2020_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
nrh
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
bostad_outsider
connys
centrum_sommar_out