bergstrand_jan_pan
Jennifer JacobssonFoto: Insändarbild
Kevin ToureFoto: Insändarbild

MIK-ungdomar till Elitlägret

Märsta IK skickar i sommar två spelare till Elitlägret i Halmstad.

centrum_artikel

Jennifer Jacobsson spelar till vardags i Damlaget och hon är just nu i Halmstad för att representera Uppland. Elitlägret i Halmstad samlar de bästa spelarna i årskullen F01 och inom kort tas även ett landslag ut efter urval bland talangerna. Kevin Toure åker ner till lägret nästa vecka då pojkarna har sin samling, han är en del av MIK P01 annars och tränar även med A-laget samt U19. Båda har en spännande vecka framför sig, säger Joakim Folmer-Hansen i Märsta IK.

handbollsskola
mod_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

2020_helsida
defacto_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

connys_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

bergstrand_out_jan
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh