defacto_pan

MIK tog hem ny DM-final

Märsta IK vann ännu en DM-final. Denna gång i P15-klassen.

Över 200 åskådare hade tagit sig till Midgårdsvallen för att se DM-finalen mellan Märsta IK-Håbo. Efter övertygande spel skrevs slutresultatet till 7-3 och därmed är MIK P04 klara för Nationell serie U16 2020. Matchen startades med en tyst minut för att hedra en tidigare MIK-spelare som gått bort.

arlanda_golf_juli
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

happyhomes_2019
sommar_centrum
sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
defacto_helsida
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

Mountainbikeklubb får banmärkning nedriven

Cykel Sigtuna Mountainbike märker upp banor i skogarna sedan man fått tillstånd av markägarna, men någon plockar ner märkningen: - Det är någon som leker skogspolis, säger Björn Ertzgaard, en av medlemmarna i föreningen.

Lina vann DM

Ridning Lina Jacobsson från Sigtunabygdens Ryttarförening vann DM för juniorer i Uppland.

connys
defacto_outsider
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider