moderaterna_juni
MIK U17 spelar kval till SM i början av februari.Foto: Insändarbild/Märsta IK

MIK till SM-kval

Märsta IK U17 kommer att spela SM i Futsal efter att vunnit serien överlägset.

MIK U17 vann Upplands-DM i överlägsen stil med ett lag blandat av spelare födda 2001/02. Tränare Philip Alouch berättar att man mött äldre spelare men att laget är det talangfullaste som han tränat.
– De vann alla sina matcher och snittade åtta mål per match. Vår sista hemmamatch var mot IK Sirius som vi efter en jämn start till slut vann med hela 7-2, berättar Philip för märsta.nu

Nu kommer MIK att spela regionkval mot lag från Gotland, Sörmland och Stockholm. Bara ett lag går vidare till finalspelet som hålls i Helsingborg 16-18 mars:
– Vårt största hot är laget från Stockholm som alltid är bra, säger Philip.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

happy_homes_juli

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

sportfiskebanner2
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

steningeslottsommar
vuxenutbildning2
socialutmarkelse

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

Norra Redovisningshuset
yearlingsales
veterankraft_standard
sigtunavatten_standard
connys
val2018
objekt4
objekt2
sap_outsider
outsider_moderat
forskontor
nfc_vinter
objekt3
vuxentutbildning
outsider_defacto