defacto_pan
MIK U17 spelar kval till SM i början av februari.Foto: Insändarbild/Märsta IK

MIK till SM-kval

Märsta IK U17 kommer att spela SM i Futsal efter att vunnit serien överlägset.

MIK U17 vann Upplands-DM i överlägsen stil med ett lag blandat av spelare födda 2001/02. Tränare Philip Alouch berättar att man mött äldre spelare men att laget är det talangfullaste som han tränat.
– De vann alla sina matcher och snittade åtta mål per match. Vår sista hemmamatch var mot IK Sirius som vi efter en jämn start till slut vann med hela 7-2, berättar Philip för märsta.nu

Nu kommer MIK att spela regionkval mot lag från Gotland, Sörmland och Stockholm. Bara ett lag går vidare till finalspelet som hålls i Helsingborg 16-18 mars:
– Vårt största hot är laget från Stockholm som alltid är bra, säger Philip.

hostfest_centrum

Hockeyskolan är större än någonsin

Ishockey Wings hockeyskola har haft sina prova-på-tillfällen. Men trots det är det nästan 100 barn som kliver på i Pinbackshallen en lördag förmiddag: - Vi har fått hit många barn som provat på och sedan är kvar, berättar Per Ottenström, ledare i hockeyskolan.

defacto_host2018
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

nrh
objekt3
sbrf_sep
sportfiske_banner
komvuxq3_4
objekt2
connys
sigtunavatten_standard
objekt4
outsider