centrum_standard
MIK U17 spelar kval till SM i början av februari.Foto: Insändarbild/Märsta IK

MIK till SM-kval

Märsta IK U17 kommer att spela SM i Futsal efter att vunnit serien överlägset.

centrum_standard

MIK U17 vann Upplands-DM i överlägsen stil med ett lag blandat av spelare födda 2001/02. Tränare Philip Alouch berättar att man mött äldre spelare men att laget är det talangfullaste som han tränat.
– De vann alla sina matcher och snittade åtta mål per match. Vår sista hemmamatch var mot IK Sirius som vi efter en jämn start till slut vann med hela 7-2, berättar Philip för märsta.nu

Nu kommer MIK att spela regionkval mot lag från Gotland, Sörmland och Stockholm. Bara ett lag går vidare till finalspelet som hålls i Helsingborg 16-18 mars:
– Vårt största hot är laget från Stockholm som alltid är bra, säger Philip.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

magget_dejt
forskontor
video

William på väg mot historisk lista

Ishockey William Karlsson kvitterade Floridas ledning i mitten av andra perioden men hans Vegas föll ändå i natt. Skulle måltempot hålla i sig för märstasonen så kan han ta sig in på en historisk lista över flest mål i ett expansionslag.

defacto_panorama_boka_mote
hockeyettan

Wings tappade ledning i Vallentuna

Ishockey Trots ledning med 3-1 förlorade Wings bortamötet mot Vallentuna med 3-5: - Tycker killarna gör en bra insats i 40 minuter, säger tränare Björn Lidström till Wings facebooksida.

happy_homes_sommar
kulturklapp

Olsson visade vägen för Skånela

Handboll Skånela gjorde processen kort med RP Linköping inför nästan 300 åskådare i Vikingahallen. - Skönt att få en seger direkt på hemmaplan i år, killarna var laddade och välförberedda på uppgiften, säger tränaren Jesper Östlund.

skånela-kungälv

Förlust mot serieledaren

Handboll Skånela spelade jämt med Kungälv och ledde stundtals i 20 minuter, men därefter var det slut på det roliga och i andra rann det iväg: - Jag sågar inte spelarna men vi ger upp, vi harr ett klubbemblem som vi spelar för, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

Haris ny FIFA-domare

Fotboll Valstabon Haris Curovac har utsetts till FIFA-domare i Futsal: - Det är en ära och ska så klart bli väldigt roligt, säger Haris till märsta.nu

Dick och Micke förlänger

Innebandy Arlanda IBK förlänger med tränarduon Dick Lyngbrant och Michael Jonsson: - Vi har justerat avtalen lite och anpassat dem efter verkligheten. Dvs båda innehar rollen som ”headcoach” med huvudansvar för senior och juniorsidan för dam- respektive herrsektionen, det känns fantastiskt, uppger ordföranden Mattias Nordahl.

Norra Redovisningshuset
standard
objekt1
standard_ridskola
Festspecialisten – Standard
connys
nfc_vinter
objekt3
biokalla_dec
oppethus
vinterstudiobf
objekt4
objekt2