defacto_pan
Umit YararFoto: Märsta IK/Facebook

MIK-spelare i Det okända landslaget

Umit Yarar från Märsta IK spelar i det så kallade "Det okända landslaget" som spelar VM i Karlstad 5-18 augusti.

INAS-VM spelas i Karlstad 5-18 augusti och med i Sverige är Umit Yarar från Märsta IK. Inas är för landslag där spelare har någon form av funktionsnedsättning eller inlärningssvårighet. Första matchen för Sverige spelades på söndagen och Sverige vann med 7-3 efter tre assist av Umit meddelar Märsta IK.

hostlov_sigtuna
happy_homes_juli

Hockeyskolan är större än någonsin

Ishockey Wings hockeyskola har haft sina prova-på-tillfällen. Men trots det är det nästan 100 barn som kliver på i Pinbackshallen en lördag förmiddag: - Vi har fått hit många barn som provat på och sedan är kvar, berättar Per Ottenström, ledare i hockeyskolan.

defacto_host2018
centrumbanner
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

sigtunavatten_standard
objekt4
komvuxq3_4
objekt2
outsider
nrh_sigtuna
connys
sportfiske_banner
objekt3
sbrf_sep