sommar
Här vinner MIK DM efter 5-0 mot Enköpings SK i NorrtäljeFoto: Insändarbild
Firade segern med middagFoto: Insändarbild

MIK P17 vann DM

Märsta IK vann DM-finalen i P17-klassen efter hela 5-0 mot Enköpings SK.

Det var länge resultatmässigt jämt i matchen mellan MIK och Enköping på lördagen. MIK hade 1-0 i paus men efter en timmes spel rann det iväg. MIK drygade ut med fyra nya mål och vann säkert.
– Vi har 1-0 i halvtid men efter 60 minuter orkar inte Enköping stå emot vårt tempo och vi lyckas totalt göra fem mål. Nyckeln till framgången är att vi har en bred trupp vilket vi visat genom att matcha 18 olika spelare, säger tränaren Philip Alouch.

Philip Alouch berättar att hans spelare är mellan 15-17 år några har redan fått speltid i Divison 3. Man spelar i tre olika serier och visar en bra kvalitet. Efter segern bjöd Vivamus Café hela laget på middag under söndagen.

happyhomes_2019
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

sommar_centrum
ica_valsta_choklad
defacto_helsida
sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

Mountainbikeklubb får banmärkning nedriven

Cykel Sigtuna Mountainbike märker upp banor i skogarna sedan man fått tillstånd av markägarna, men någon plockar ner märkningen: - Det är någon som leker skogspolis, säger Björn Ertzgaard, en av medlemmarna i föreningen.

Lina vann DM

Ridning Lina Jacobsson från Sigtunabygdens Ryttarförening vann DM för juniorer i Uppland.

defacto_outsider
nrh
connys
arlanda_golf_juli2_outsider