bostadsformedling
Här vinner MIK DM efter 5-0 mot Enköpings SK i NorrtäljeFoto: Insändarbild
Firade segern med middagFoto: Insändarbild

MIK P17 vann DM

Märsta IK vann DM-finalen i P17-klassen efter hela 5-0 mot Enköpings SK.

centrum_artikel

Det var länge resultatmässigt jämt i matchen mellan MIK och Enköping på lördagen. MIK hade 1-0 i paus men efter en timmes spel rann det iväg. MIK drygade ut med fyra nya mål och vann säkert.
– Vi har 1-0 i halvtid men efter 60 minuter orkar inte Enköping stå emot vårt tempo och vi lyckas totalt göra fem mål. Nyckeln till framgången är att vi har en bred trupp vilket vi visat genom att matcha 18 olika spelare, säger tränaren Philip Alouch.

Philip Alouch berättar att hans spelare är mellan 15-17 år några har redan fått speltid i Divison 3. Man spelar i tre olika serier och visar en bra kvalitet. Efter segern bjöd Vivamus Café hela laget på middag under söndagen.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

sigtunahem_sokbostad
helsida_sommarlov
connys_helsida
brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

brobygget_midgard_helsida
2020_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

nrh
brobygget_midgard_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
outsider_sommarlov
brobygget_outsider_valsta