centrum_panorama2020
Foto: Insändarbild

MIK P17 klara för SM

På lördagen blev Märsta IK P17 klara för spel i Futsal-SM

centrum_artikel

Märsta IK:s P17 är klara för Futsal SM efter att ha besegrat Vaksala, FC Arlanda oh Danmark. En match återstår nästa vecka mot Vaksala men den är av akademisk betydelse. Hittills har man enligt tränaren Philip Alouch vinnit sina fem matcher med 33-7. Matcherna i SM har ännu inte lottats men Alouch tror att det blir spel i Dalarna, Medelpad eller Västmanland
– Dessa grabbar har gjort ett sjukt bra jobb, säger Philip Alouch.

happy_homes_mars
kcbygg_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

marina_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

studenten2020_helsida
studeravidare_helsida
sommarlov_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

stottasigtuna_helsida
valvet_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

ridskola_2020_outsider
valvet_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studenten2020_outsider
sommarlov_outsider
studeravidare_outsider
stottasigtuna_outsider
nrh
kcbygg_outsider
speedy_outsider