defacto_pan
Märsta IK:s futsallag förlorade med 8-3 mot Hammarby i kvalet till SFL, högstaligan i Futsal.Foto: Insändarbild/Märsta IK

MIK överkört i SFL-kval

Märsta IK var numret för litet mot Hammarby med flera meriterade spelare i laguppställningen när det var SFL-kval i Vikingahallen.

Peiman Pahlevan (tidigare Valsta Syrianska), Özgur Yasar (tidigare Syrianska FC i Allsvenskan) och flera andra med meriter från hög nivå i svensk fotboll representerar Hammarby i futsal. När de mötte Märsta i kvalet till SFL gjorde man processen kort med kompisgänget från Märsta. 4-1 ledde Hammarvy med i paus och man tyckte in ytterligare fyra mål i andra. Yasar svarade för två mål men värre var Michael Basberber med tre mål, även Liridon Makolli som också spelat i Valsta Syrianska gjorde två mål. Returen spelas nu i helgen och det ska till ett smärre mirakel för att MIK ska vända på steken.

defacto_host2018
allsvenskan

Skånela ångar på-Tog femte raka

Handboll Skånela tog femte raka segern efter 29-27 mot Aranäs: - Vi är bra, ingen topprestation men vi är stabila, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

damallsvenskan

Uddlöst Skånela förlorade derby

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Tyresö med 21-18: - Vi ger oss inte chansen, slänger bort för mycket bollar, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

julbanner2

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

icavalsta_julbanner

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

sportfiskebanner2
sigtuna_funkis
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

happy_homes_juli

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

lager_bilnet
fme_jul
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

nrh_lania
connys
funkis_2
colorama_vinter
outsider
objekt3
komvuxq3_4
vanster_jul
objekt2
objekt4
sigtunavatten_standard