midsommar
Märsta IK:s futsallag förlorade med 8-3 mot Hammarby i kvalet till SFL, högstaligan i Futsal.Foto: Insändarbild/Märsta IK

MIK överkört i SFL-kval

Märsta IK var numret för litet mot Hammarby med flera meriterade spelare i laguppställningen när det var SFL-kval i Vikingahallen.

Peiman Pahlevan (tidigare Valsta Syrianska), Özgur Yasar (tidigare Syrianska FC i Allsvenskan) och flera andra med meriter från hög nivå i svensk fotboll representerar Hammarby i futsal. När de mötte Märsta i kvalet till SFL gjorde man processen kort med kompisgänget från Märsta. 4-1 ledde Hammarvy med i paus och man tyckte in ytterligare fyra mål i andra. Yasar svarade för två mål men värre var Michael Basberber med tre mål, även Liridon Makolli som också spelat i Valsta Syrianska gjorde två mål. Returen spelas nu i helgen och det ska till ett smärre mirakel för att MIK ska vända på steken.

februari
vuxenutbildning2

Helgens matcher

Fotboll I Division 3 är det viktigt bottenmöte mellan FC Arlanda-Håbo medan Märsta IK jagar vidare i toppen med bortamatch mot Heby.

brf_englamarken

Pantzar till landslaget

Basket 18-årige sensationen Melwin Pantzar från Valsta har tagits ut till landslaget: - Truppen är ungefär den samma som tagit oss dit vi är idag, och precis som i varje fönster så försöker vi ta in några nya ansikten. Den här gången är Melwin med, som utvecklats mycket under de senaste månaderna, säger förbundskapten Vedran Bosnic.

varen2018
sportfiskebanner2

Helgens matcher

Fotboll Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Rådmansö och får ta nya tag på lördag. Hemmamatch är det för Märsta IK i toppjakten, man kan ävenfå hjälp av FC Arlanda som möter Enköping borta.

Elliot till Bauhausgalan

Friidrott Elliot Duvert, 15 år, har fått en inbjudan till Bauhausgalan nästa helg i samband med Diamon Leauge där han bland annat möter Melwin Holm, Stefan Holms son.

sigtunavatten_standard
outsider_moderat
outsider_defacto
objekt4
Norra Redovisningshuset
comitini_banner
objekt3
nfc_vinter
val2018
objekt2
veterankraft_standard
connys
standard_ridskola
vuxentutbildning