moderaterna_tack
Märsta IK:s futsallag förlorade med 8-3 mot Hammarby i kvalet till SFL, högstaligan i Futsal.Foto: Insändarbild/Märsta IK

MIK överkört i SFL-kval

Märsta IK var numret för litet mot Hammarby med flera meriterade spelare i laguppställningen när det var SFL-kval i Vikingahallen.

Peiman Pahlevan (tidigare Valsta Syrianska), Özgur Yasar (tidigare Syrianska FC i Allsvenskan) och flera andra med meriter från hög nivå i svensk fotboll representerar Hammarby i futsal. När de mötte Märsta i kvalet till SFL gjorde man processen kort med kompisgänget från Märsta. 4-1 ledde Hammarvy med i paus och man tyckte in ytterligare fyra mål i andra. Yasar svarade för två mål men värre var Michael Basberber med tre mål, även Liridon Makolli som också spelat i Valsta Syrianska gjorde två mål. Returen spelas nu i helgen och det ska till ett smärre mirakel för att MIK ska vända på steken.

allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

hostfest_centrum
happy_homes_juli
defacto_host2018

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

defacto_banner_sep
valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

division 3

Viktig poäng för FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda tog en viktig poäng hemma mot Vallentuna efter en sen kvittering: - Vi har chanser för att vinna matchen, säger tränare Elias Charbachi.

nfc_vinter
objekt2
objekt4
komvuxq3_4
connys
sportfiske_banner
outsider
sigtunavatten_standard
skanela_matcher18-19
objekt3
sbrf_sep
Norra Redovisningshuset