centrum_ettar
Märsta IK:s futsallag förlorade med 8-3 mot Hammarby i kvalet till SFL, högstaligan i Futsal.Foto: Insändarbild/Märsta IK

MIK överkört i SFL-kval

Märsta IK var numret för litet mot Hammarby med flera meriterade spelare i laguppställningen när det var SFL-kval i Vikingahallen.

Peiman Pahlevan (tidigare Valsta Syrianska), Özgur Yasar (tidigare Syrianska FC i Allsvenskan) och flera andra med meriter från hög nivå i svensk fotboll representerar Hammarby i futsal. När de mötte Märsta i kvalet till SFL gjorde man processen kort med kompisgänget från Märsta. 4-1 ledde Hammarvy med i paus och man tyckte in ytterligare fyra mål i andra. Yasar svarade för två mål men värre var Michael Basberber med tre mål, även Liridon Makolli som också spelat i Valsta Syrianska gjorde två mål. Returen spelas nu i helgen och det ska till ett smärre mirakel för att MIK ska vända på steken.

sigtuna_bygglov

FC Arlanda vann efter två oavgjorda

Fotboll FC Arlanda mötte Ängby på lördagen och vann med 1-0 efter mål av Aleksander Jovanovic: - Vi gör en bra laginsats idag och jag är säker på att vi kommer att vara redo när serien börjar i april, säger lagkapten Michael Aslan.

pedagog2018
EXTRA

Äkta hattrick av Wille

Ishockey William Karlsson slog till med ett äkta hattrick under söndagskvällen: - Det känns rätt coolt, det måste jag erkänna, säger han till Sportbladet efter 4-0-segern mot Calgary.

Allsvenskan

Skånela får kvala sig kvar

Handboll Skånela får kvala sig kvar i Allsvenskan, det står klart sedan man förlorat mot AIK. Inte heller en seger hade hjälp då Spårvägen kryssade mot OV Helsingborg: - Vi ville ha två poäng för att komma stärkta till kvalet. jättetråkigt att vi inte levererar, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

forskontor
februari
kvaljakten!

Skånela körde över tabelltvåan

Handboll Man kom inte till Märsta för att spela av matchen var beskedet från Varbergs tränarstab inför matchen, men Skånela vann klart i det som kan vara assisterande tränare Jesper Östlunds sista match i Vikingahallen: - Det är en fantastisk insats av hela laget och vi gör det vi ska, säger Östlund till märsta.nu efteråt.

aretsforetag
Kvaljakten!

Ödesmatch för Skånela ikväll

Handboll Skånela möter Varberg i en ödesmatch ikväll. Förlust och kvalschansen är borta: - Hela veckan har självklart fokuserats på att vara så förberedda taktiskt, mentalt och fysiskt som möjligt inför kvällens match, uppger tränare Jimmy Karlsson för Skånelas hemsida.

video

Wille närmar sig 40 mål

Ishockey I natt slog han till igen och nu närmar sig William Karlsson 40 mål i NHL: - Men jag tänker inte på den siffran ännu. Nu är siktet inställt på 37. Sedan får vi se, säger wingsfostrade Karlsson till Sportbladet.

Kaptenen stannar i Skånela

Handboll Förlängningarna i Skånela kommer i rasande tempo och på bara en veckas tid har man gjort klart med flera nyckelspelare, nu har även kaptenen Isak Nielsen kritat på ett nytt kontrakt.

Lyckat Veteran-SM för IFK Märsta

Friidrott IFK Märsta har varit med en trupp på Veteran-SM i Västerås: - Det var ett lyckat mästerskap för klubben då vi tog fem guld, sex silver och tre brons, berättar Tomas Bengtsson i IFK Märsta.

Festspecialisten – Standard
outsider_defacto
objekt2
Norra Redovisningshuset
objekt3
nfc_vinter
sigtunavatten_standard
veterankraft_standard
standard_start
objekt4
vuxentutbildning
standard_ridskola
matcher_skanela
standard
sangensemble