moderaterna_panorama
Foto: MIK/Instagram

MIK körde över Uppsala-Kurd igen

Division 4 vände i helgen och Märsta IK krossade på nytt Uppsala-Kurd.

I seriepremiären vann MIK med hela 11-0 mot Uppsala-Kurd. På söndagen vände serien för MIK. Slutresultatet skrevs till hela 7-2 för MIK efter 4-0 20 minuter in i matchen.
– Därefter blir det otroligt lojt och bekvämt och två reduceringar före paus gör att matchen skulle kunna leva. Vi höjer oss till andra utan någon vidare beröm för det trots allt. Däremot är det en skillnad i både inställningen och tempot på boll vilket gör att vi kan vinna den andra halvleken med 3-0 och få till slutresultatet 7-2, skriver MIK via Instagram.

Närmast väntar Unik på torsdag hemma i Märsta. En match mellan tvåan MIK och trean Unik, men det skiljer hela åtta poäng mellan lagen. Efter elva omgångar är Fanna etta på 34 poäng, MIK tvåa på 31. Returmöte mellan lagen sker först 9/9 på Midgårdsvallen.

defacto_helsida
ewas_helsida
connys_helsida
marinan_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

mp_helsida_april
liber_helsida
2020_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
connys
nrh
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
ewas_outsider
moderat_outsider