defacto_pan2020
Foto: Insändarbild

MIK klara för Futsal-SM

Märsta IK P17 är klara för SM i Futsal efter seger i kvalet i Sundsvall.

centrum_artikel

Märsta P17 vann DM i Uppland och fick bege sig till Sundsvall för att möta andra DM-vinnare. Efter tre matcher och tre segrar i Sundsvall stod det klart att man får åka ner till Helsingborg för att spela SM mot andra vinnare. MIK vann med 6-1, 5-0 och 5-0 säger tränare Philip Alouch:
– En målskillnad på 16-1 i ett Futsal-SM. Vi kommer om ett par veckor slåss om Sveriges bästa lag tillsammans med 7 andra. Nere i Helsingborg slåss de 8 bästa lagen i Sverige, som tävlat inom sina egna distrikt samt vunnit mot andra distrikt.

Alouch berättar att MIK:s ungdomar byggt upp laget under flera års tid, många kommer den att vara med om generationsskiftet i A-laget sm nu startar.
-Vi är unga, lite oerfarna, men hungriga och ambitiösa. Med flera duktiga spelare, bland annat 4 st som varit/ska vara med i någon form av landslagssamling kommer ett kvitto på hur bra generation vi har på gång.

defacto_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

speedy_helsida
salong_elisabeth_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

teatergrillen_helsida
2020_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

centrum_helsida2020
sportlov_sigtuna
connys_helsida
happyhomes_2019
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

sportlov_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
teatergrillen_outsider
connys
nrh