bostadsformedling
Foto: Insändarbild

MIK klara för Futsal-SM

Märsta IK P17 är klara för SM i Futsal efter seger i kvalet i Sundsvall.

centrum_artikel

Märsta P17 vann DM i Uppland och fick bege sig till Sundsvall för att möta andra DM-vinnare. Efter tre matcher och tre segrar i Sundsvall stod det klart att man får åka ner till Helsingborg för att spela SM mot andra vinnare. MIK vann med 6-1, 5-0 och 5-0 säger tränare Philip Alouch:
– En målskillnad på 16-1 i ett Futsal-SM. Vi kommer om ett par veckor slåss om Sveriges bästa lag tillsammans med 7 andra. Nere i Helsingborg slåss de 8 bästa lagen i Sverige, som tävlat inom sina egna distrikt samt vunnit mot andra distrikt.

Alouch berättar att MIK:s ungdomar byggt upp laget under flera års tid, många kommer den att vara med om generationsskiftet i A-laget sm nu startar.
-Vi är unga, lite oerfarna, men hungriga och ambitiösa. Med flera duktiga spelare, bland annat 4 st som varit/ska vara med i någon form av landslagssamling kommer ett kvitto på hur bra generation vi har på gång.

brobygget_midgard_helsida
connys_helsida
kaa_sigtuna_helsida
speedy_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

sommar_sigtuna2020

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

spedition_sigtuna
marina_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studeravidare_helsida
centrum_helsida2020
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
nrh
sigtuna_natur_sommar_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
kaa_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
studeravidare_outsider
marina_outsider