centrum_panorama2020
Foto: Insändarbild

MIK klara för Futsal-SM

Märsta IK P17 är klara för SM i Futsal efter seger i kvalet i Sundsvall.

Märsta P17 vann DM i Uppland och fick bege sig till Sundsvall för att möta andra DM-vinnare. Efter tre matcher och tre segrar i Sundsvall stod det klart att man får åka ner till Helsingborg för att spela SM mot andra vinnare. MIK vann med 6-1, 5-0 och 5-0 säger tränare Philip Alouch:
– En målskillnad på 16-1 i ett Futsal-SM. Vi kommer om ett par veckor slåss om Sveriges bästa lag tillsammans med 7 andra. Nere i Helsingborg slåss de 8 bästa lagen i Sverige, som tävlat inom sina egna distrikt samt vunnit mot andra distrikt.

Alouch berättar att MIK:s ungdomar byggt upp laget under flera års tid, många kommer den att vara med om generationsskiftet i A-laget sm nu startar.
-Vi är unga, lite oerfarna, men hungriga och ambitiösa. Med flera duktiga spelare, bland annat 4 st som varit/ska vara med i någon form av landslagssamling kommer ett kvitto på hur bra generation vi har på gång.

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

defacto_helsida
coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

ridskola2020_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

centrum_helsida2020
EXTRA

Östlund blir landslagstränare

Handboll Skånelaiten och förre märstabon Jesper Östlund har utnämnts till förbundskapten för U18-landslaget: - Det är en ära att få leda ett landslag, säger Östlund i en kommentar.

happy_homes_mars

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

festspec_corona_helsida
salong_elisabeth_helsida
2020_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

Skånela föll mot OV

Handboll Skånela förlorade hemma i Vikingahallen mot OV Helsingborg på söndagen: - Ingen bra handbollsmatch från vår sida, sa tränare Fredrik Söderberg.

sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
festspec_corona_outsider