moderater_pan_sommar
Foto: Märsta IK/Instagram

MIK i serieledning

Märsta IK tog andra raka segern på söndagseftermiddagen och leder nu Division 4.

MIK har en imponerande start i fyran, första matchen vann man med hela 12-0 mot Uppsala-Kurd. När man begav sig till Uppsala för spel mot Unik blev det en dramatisk historia. Det var mållöst i paus men MIK i de farligaste lägena enligt lagets Instagramkonto. MIK:s mål kommer tidigt i andra via Elvis Mashilingi i 52:a minuten. Sista tio minuterna får MIK spela med en man mindre men reder ut gästernas press och står därmed på sex poäng. Närmast väntar Heby hemma på Midgårdsvallen på fredag.

pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
social_helsida
helsida_sfs
ewas_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
ewas_outsider
outsider_social
mp_outsider2022
connys
sfs_out
event_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out