sap_pan

MIK hjälpte RIK som är ny tvåa

Bygdens lag hjälptes åt på traven under söndagen. Märsta IK plockade poäng av Håbo och därmed är Rosersberg ny tvåa efter seger mot Vattholma.

panorama_centrum

Håbo FF och Märsta IK spelade oavgjort på söndagen efter att Kevin Sarajlija kvitterat med 25 minuter kvar av matchen. Därmed tappade Håbo poäng i toppstriden vilket gynnade Rosersbergs IK som mötte Vattholma på bortaplan.

På Änglavallen i Vattholma gjorde RIK processen kort med hemmalaget. Redan efter en kvart var det 3-0 till RIK efter mål av Brolund och två av Edin. I andra ökade Brolund på och Andreas Munter fastställde slutresultatet i 76:e minuten. RIK är därmed tvåa i tabellen efter UNIK, om två veckor är det seriefinal som mycket väl kan avgöra vilket lag som kliver upp i trean. Det är tajt i toppen och lag två och tre får troligtvis även kvala till Division 3.

För Märsta väntar match hemma mot Brottby på torsdag och RIK möter Rasbo hemma på lördag. MIK kan vid seger också blanda sig in i kvalstriden.

mote_helsida
pantamera_avc_helsida
division 4

Ny hemmaseger för MIK

Fotboll MIK tog tre viktiga poäng hemma mot BKV Norrtälje2: - Tre viktiga poäng och nästa match är borta mot Palestinska FF på måndag kväll, skriver MIK på Instagram.

helsida_sfs
social_helsida
mp_helsida_april
kso_helsida
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sfs_out
nrh
outsider_social
mp_outsider2022
kso-duell_out
pantamera_out
mote_outsider
connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider