moderaterna_riksdag

MIK hjälpte RIK som är ny tvåa

Bygdens lag hjälptes åt på traven under söndagen. Märsta IK plockade poäng av Håbo och därmed är Rosersberg ny tvåa efter seger mot Vattholma.

centrum_artikel

Håbo FF och Märsta IK spelade oavgjort på söndagen efter att Kevin Sarajlija kvitterat med 25 minuter kvar av matchen. Därmed tappade Håbo poäng i toppstriden vilket gynnade Rosersbergs IK som mötte Vattholma på bortaplan.

På Änglavallen i Vattholma gjorde RIK processen kort med hemmalaget. Redan efter en kvart var det 3-0 till RIK efter mål av Brolund och två av Edin. I andra ökade Brolund på och Andreas Munter fastställde slutresultatet i 76:e minuten. RIK är därmed tvåa i tabellen efter UNIK, om två veckor är det seriefinal som mycket väl kan avgöra vilket lag som kliver upp i trean. Det är tajt i toppen och lag två och tre får troligtvis även kvala till Division 3.

För Märsta väntar match hemma mot Brottby på torsdag och RIK möter Rasbo hemma på lördag. MIK kan vid seger också blanda sig in i kvalstriden.

centrum_helsida2020

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

defacto_helsida
2020_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

happyhomes_sommar2020
handbollsskola
mod_helsida
connys_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_out
nrh
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
connys
swedol_outsider