center_pan21

MIK hjälpte RIK som är ny tvåa

Bygdens lag hjälptes åt på traven under söndagen. Märsta IK plockade poäng av Håbo och därmed är Rosersberg ny tvåa efter seger mot Vattholma.

Håbo FF och Märsta IK spelade oavgjort på söndagen efter att Kevin Sarajlija kvitterat med 25 minuter kvar av matchen. Därmed tappade Håbo poäng i toppstriden vilket gynnade Rosersbergs IK som mötte Vattholma på bortaplan.

På Änglavallen i Vattholma gjorde RIK processen kort med hemmalaget. Redan efter en kvart var det 3-0 till RIK efter mål av Brolund och två av Edin. I andra ökade Brolund på och Andreas Munter fastställde slutresultatet i 76:e minuten. RIK är därmed tvåa i tabellen efter UNIK, om två veckor är det seriefinal som mycket väl kan avgöra vilket lag som kliver upp i trean. Det är tajt i toppen och lag två och tre får troligtvis även kvala till Division 3.

För Märsta väntar match hemma mot Brottby på torsdag och RIK möter Rasbo hemma på lördag. MIK kan vid seger också blanda sig in i kvalstriden.

happyhomes_sommar2020
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

centrum_helsida2020
eldsjal-helsida
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

bostad_helsida
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

2020_helsida
mp_host_helsida
defacto_helsida
andersojag
helsida_var2021
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

connys_helsida
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
andersojag_outsider
swedol_outsider
mp-outsider
connys
bostad_outsider
eldsjal-outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider