defacto_pan2020
Foto: Märsta IK

MIK fyra i Futsal-SM

Märsta IK U17 kom fyra i Futsal-SM efter seminfinalförlust.

centrum_artikel

Märsta IK vann tidigare den regionala finalen i Sundsvall och blev klara för riksfinaler i Futsal i Helsingborg. I Helsingborg vann man sin grupp och kom till semifinal där Skoftebyn stod för motståndet. Dock blev det förlust där eter ett sent straffavgörande med 30 sekunder kvar. Lite av gasen pös ut i samband med det och till matchen om tredje pris vann Tullinge med 4-3.

Men trots allt är man det fjärde bästa Futsallaget i landet inom U17. Laget som vann var Karlskrona och en fjäder i hatten för MIK var att man besegrade dem i gruppspelet.
– På förhand kunde vi inte tänka oss att ens få spela en semifinal i SM på Helsingborg Arena när vi startade igång i Uppland DM i höstas. Vi gick helt rent i uppland och helt rent uppe i Sundsvall. Vi kommer till slut topp 4 och är väldigt stolta över prestationen. Besvikelsen är dock stor över att vi inte gick hela vägen. De som vinner hela SM slog vi. Vi kände att vi var minst lika bra som vinnarna och därför är det surt att vi inte fick åtminstone en finalplats, säger tränare Philip Alouch

meko_helsida

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

connys_helsida
2020_helsida
ridskola2020_helsida
defacto_helsida
januari_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
prima_helsida
speedy_vinter_helsida
coronapandemin

Minskning av covidfall på sjukhus

Notiser Regionen noterar en minskning av antalet covidsmittade i Stockholm: - Det är fortsatt många patienter med covid-19 som behöver sjukhusvård. Den minskning vi nu ser går sakta och vår förhoppning är att den ska fortsätta nedåt, men vi är förberedda på att sjukvårdsbehovet återigen kan öka, kommenterar hälso- och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson.

speedy_vinter2020_outsider
connys
nrh
moderat_outsider_jan
sigtuna_vatten_outsider
prima_outsider
meko_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider