moderat_sommar
Foto: Märsta IK

MIK fyra i Futsal-SM

Märsta IK U17 kom fyra i Futsal-SM efter seminfinalförlust.

centrum_artikel

Märsta IK vann tidigare den regionala finalen i Sundsvall och blev klara för riksfinaler i Futsal i Helsingborg. I Helsingborg vann man sin grupp och kom till semifinal där Skoftebyn stod för motståndet. Dock blev det förlust där eter ett sent straffavgörande med 30 sekunder kvar. Lite av gasen pös ut i samband med det och till matchen om tredje pris vann Tullinge med 4-3.

Men trots allt är man det fjärde bästa Futsallaget i landet inom U17. Laget som vann var Karlskrona och en fjäder i hatten för MIK var att man besegrade dem i gruppspelet.
– På förhand kunde vi inte tänka oss att ens få spela en semifinal i SM på Helsingborg Arena när vi startade igång i Uppland DM i höstas. Vi gick helt rent i uppland och helt rent uppe i Sundsvall. Vi kommer till slut topp 4 och är väldigt stolta över prestationen. Besvikelsen är dock stor över att vi inte gick hela vägen. De som vinner hela SM slog vi. Vi kände att vi var minst lika bra som vinnarna och därför är det surt att vi inte fick åtminstone en finalplats, säger tränare Philip Alouch

brobygget_midgard_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
speedy_helsida
2020_helsida
kaa_sigtuna_helsida
centrum_helsida2020
marina_helsida
sommar_sigtuna2020
spedition_sigtuna
happyhomes_sommar2020
landsbygd_sigtuna_helsida
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
speedy_outsider
kaa_outsider
nrh
swedol_outsider
marina_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider