centrum_panorama2020
Foto: Märsta IK

MIK fyra i Futsal-SM

Märsta IK U17 kom fyra i Futsal-SM efter seminfinalförlust.

Märsta IK vann tidigare den regionala finalen i Sundsvall och blev klara för riksfinaler i Futsal i Helsingborg. I Helsingborg vann man sin grupp och kom till semifinal där Skoftebyn stod för motståndet. Dock blev det förlust där eter ett sent straffavgörande med 30 sekunder kvar. Lite av gasen pös ut i samband med det och till matchen om tredje pris vann Tullinge med 4-3.

Men trots allt är man det fjärde bästa Futsallaget i landet inom U17. Laget som vann var Karlskrona och en fjäder i hatten för MIK var att man besegrade dem i gruppspelet.
– På förhand kunde vi inte tänka oss att ens få spela en semifinal i SM på Helsingborg Arena när vi startade igång i Uppland DM i höstas. Vi gick helt rent i uppland och helt rent uppe i Sundsvall. Vi kommer till slut topp 4 och är väldigt stolta över prestationen. Besvikelsen är dock stor över att vi inte gick hela vägen. De som vinner hela SM slog vi. Vi kände att vi var minst lika bra som vinnarna och därför är det surt att vi inte fick åtminstone en finalplats, säger tränare Philip Alouch

festspec_corona_helsida
ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
marina_helsida
operation gimle

Nya tillslag av Polisen

Nyheter Polisen genomförde en ny insats på onsdagen som en del av Operation Gimle: - Polisen jobbar vidare med de här beslagen för att knyta narkotikan till personer samtidigt som vi kartlägger kriminaliteten, säger polisinsatschef Martin Wallin i lokalpolisområde Sollentuna.

speedy_helsida
happy_homes_mars
salong_elisabeth_helsida
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

defacto_helsida
2020_helsida
coronakrisen

Inget aprilskämt i år

Notiser På grund av den rådande situationen i Sverige och världen så kommer märsta.nu inte leverera ett Aprilskämt idag.

marina_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
festspec_corona_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider