moderater_pan_sommar
Märsta IK lyckades inte vinna seriefinalen. OBS! ArkivbildFoto: Märsta IK/Instagram

MIK föll i seriefinalen

Märsta IK förlorade seriefinalen mot Fanna och därmed föll man för första gången i år.

Efter sju matcher med segrar och en oavgjord var det seriefinal på Fanna IP. Både Fanna och MIK stod på 22 poäng vardera inför matchen. Målskyttet inledde Leonard Levenhagen redan i sjunde minuten. Levenhagen friställdes framför Daniel Wennberg och gjorde inget misstag. Fanna har bud på fler mål men mitt i pressen sticker MIK emellan och får in en boll i mål, dock visar det sig vara offside och det var 1-0 i paus.

Filip Rahula visas ut för MIK i samband med en straffsituation, straffen den sätter Fannas Andreas Larsson säkert. MIK går sista 20 för kvittering och det blir chanser åt båda håll, dock står sig resultatet. Därmed får MIK nöja sig med att vara tvåa för tillfället. Närmast väntar derby på nationaldagen mot Rosersbergs IK med avspark 14.00 på Midgårdsvallen.

centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
ewas_helsida
social_helsida
mp_helsida_april
helsida_sfs

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

connys_helsida
defacto_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
ewas_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
outsider_social
sfs_out
connys
event_outsider
nrh
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022