centrum_panorama2020
MIK Dam avslutade med seger borta mot DanmarkFoto: Märsta IK

MIK Dam seriesegrare

Märsta IK Dam vann på lördagen sin serie Division 5 Östra och får nu kvala om en plats i Division 4 till 2018.

Division 5S
Rosersbergs IK förlorade oväntat mot Södra Trögd på söndagen och är därmed borta från toppstriden. Jonny Lyngbrant gav RIK ledningen mitt i första och det hade man även med sig ut till andra, men Södra Trögd fick in två mål i 63:e och 76:e minuten. Därmed återstår en match för laget och sannolikt blir man trea i tabellen med tanke på att tvåan Håbo har två matcher tillgodo samt en poäng mer.

Division 3 Dam
Rosersberg blir fyra efter hela 0-11 borta mot Östervåla. Hade RIK istället vunnit den matchen så hade man slutat trea i serien.

Division 6 Södra
Märsta IK2 blir sjua och Sigtuna IF degraderas efter att serien nu spelats klart. Sigtuna föll på lördagen med hela 7-1, därmed har man ramlat ur både femman och sexan på ett års tid.

Division 5Ö Dam
Märsta IK vinner serien och kommer att få kvala om en plats i fyran mot de två andra seriesegrarna i femman. MIK avslutade med seger 4-3 borta mot Danmark3. Marceline Malombo svarade för ett hattrick efter att Linnea Wennberg inlett målskyttet. Wigör som spelar i samma serie slutar sexa, man vann sin sista match mot Roslagbro med 5-0 efter två mål av Matilda Nikamo samt ett av vardera Jessica Berglind, Karin Henriksson och Magdalena Ömür.

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

happy_homes_mars

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

marina_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

centrum_helsida2020
speedy_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

salong_elisabeth_helsida
EXTRA

Östlund blir landslagstränare

Handboll Skånelaiten och förre märstabon Jesper Östlund har utnämnts till förbundskapten för U18-landslaget: - Det är en ära att få leda ett landslag, säger Östlund i en kommentar.

2020_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

defacto_helsida
ridskola2020_helsida
festspec_corona_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

Skånela föll mot OV

Handboll Skånela förlorade hemma i Vikingahallen mot OV Helsingborg på söndagen: - Ingen bra handbollsmatch från vår sida, sa tränare Fredrik Söderberg.

ridskola_2020_outsider
marina_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
festspec_corona_outsider
nrh
speedy_outsider