februari
Kaj EskelinenFoto: Jamshid Jamshidi

MIK bröt trenden – Tog poäng mot topplaget

Märsta IK fick med sig en poäng i höstens tredje match som startat med två raka nederlag: - Vi var närmare segern, säger tränare Kaj Eskelinen.

Efter två raka storförluster i serien lyckades MIK få en poäng mot topplaget Täby. Men det blev en kostsam sådan då Kevin Toure skickades med ambulans efter befarad whiplash-skada och Munter utgick skadad:
– Jag hoppas det är ok med Kevin, det var en säkerhetsåtgärd av oss, berättar tränare Kaj Eskelinen.

Märsta IK tog ledningen efter ca 20 minuter just genom Toure men det var 1-1 i paus. I andra var det MIK som hade de hetare chanserna enligt Eskelinen:
– Täby sparkar långt och vi försöker spela oss ur pressen, vi försöker i alla fall och låg närmast segern. Det är ett fall framåt.

Den tröga omstarten av serien menar Eskelinen berodde på att man inte tränat ordentligt bland spelarna i sommar. MIK har nu halkat efter rejält men siktar på att blanda sig in i toppen igen:
– Alla slår alla i serien, vi ska gå för seger i varje match så får vi se hur långt det räcker, fortsätter Eskelinen.

EXTRA

Eklund tillbaka i Arlanda och lovar poängrekord

Innebandy Daniel Eklund väljer på nytt att komma tillbaka till Arlanda IBK efter en kort utflykt till Rosersbergs IK: - Daniel är en fantastisk kille både på och utanför plan, och har ett driv som kommer att tillföra mycket för klubben förutom det poäng han kommer att producera i herrfyran, uppger ordföranden Mattias Nordahl.

forskontor

Olsson stannar

Handboll Skånela IF får behålla Fredrik Olsson, det meddelar klubben dagen efter att allsvenskan spelats klart för deras del.

aretsforetag
EXTRA

Säsongen är över för Skånela

Handboll Trots en stark upphämtning av Skånela sista kvarten så är det slutspelat för i år, en poäng räckte inte samtidigt som både Hallby och Önnered vann sina matcher. Nu är det också klart att skånelaikonen Jesper Östlund gjort sitt sista framträdande i klubben för den här gången: - Det blir jobbiga farväl av killarna, sa han efter matchen.

februari
foretagarlunch

FC Arlanda vann efter två oavgjorda

Fotboll FC Arlanda mötte Ängby på lördagen och vann med 1-0 efter mål av Aleksander Jovanovic: - Vi gör en bra laginsats idag och jag är säker på att vi kommer att vara redo när serien börjar i april, säger lagkapten Michael Aslan.

EXTRA

Äkta hattrick av Wille

Ishockey William Karlsson slog till med ett äkta hattrick under söndagskvällen: - Det känns rätt coolt, det måste jag erkänna, säger han till Sportbladet efter 4-0-segern mot Calgary.

Allsvenskan

Skånela får kvala sig kvar

Handboll Skånela får kvala sig kvar i Allsvenskan, det står klart sedan man förlorat mot AIK. Inte heller en seger hade hjälp då Spårvägen kryssade mot OV Helsingborg: - Vi ville ha två poäng för att komma stärkta till kvalet. jättetråkigt att vi inte levererar, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

kvaljakten!

Skånela körde över tabelltvåan

Handboll Man kom inte till Märsta för att spela av matchen var beskedet från Varbergs tränarstab inför matchen, men Skånela vann klart i det som kan vara assisterande tränare Jesper Östlunds sista match i Vikingahallen: - Det är en fantastisk insats av hela laget och vi gör det vi ska, säger Östlund till märsta.nu efteråt.

Kvaljakten!

Ödesmatch för Skånela ikväll

Handboll Skånela möter Varberg i en ödesmatch ikväll. Förlust och kvalschansen är borta: - Hela veckan har självklart fokuserats på att vara så förberedda taktiskt, mentalt och fysiskt som möjligt inför kvällens match, uppger tränare Jimmy Karlsson för Skånelas hemsida.

video

Wille närmar sig 40 mål

Ishockey I natt slog han till igen och nu närmar sig William Karlsson 40 mål i NHL: - Men jag tänker inte på den siffran ännu. Nu är siktet inställt på 37. Sedan får vi se, säger wingsfostrade Karlsson till Sportbladet.

outsider_defacto
sangensemble
vuxentutbildning
nfc_vinter
sigtunavatten_standard
objekt4
matcher_skanela
Festspecialisten – Standard
objekt2
objekt3
Norra Redovisningshuset
standard_ridskola
veterankraft_standard
standard_start
standard