defacto_panorama
Kaj EskelinenFoto: Jamshid Jamshidi

MIK bröt trenden – Tog poäng mot topplaget

Märsta IK fick med sig en poäng i höstens tredje match som startat med två raka nederlag: - Vi var närmare segern, säger tränare Kaj Eskelinen.

Efter två raka storförluster i serien lyckades MIK få en poäng mot topplaget Täby. Men det blev en kostsam sådan då Kevin Toure skickades med ambulans efter befarad whiplash-skada och Munter utgick skadad:
– Jag hoppas det är ok med Kevin, det var en säkerhetsåtgärd av oss, berättar tränare Kaj Eskelinen.

Märsta IK tog ledningen efter ca 20 minuter just genom Toure men det var 1-1 i paus. I andra var det MIK som hade de hetare chanserna enligt Eskelinen:
– Täby sparkar långt och vi försöker spela oss ur pressen, vi försöker i alla fall och låg närmast segern. Det är ett fall framåt.

Den tröga omstarten av serien menar Eskelinen berodde på att man inte tränat ordentligt bland spelarna i sommar. MIK har nu halkat efter rejält men siktar på att blanda sig in i toppen igen:
– Alla slår alla i serien, vi ska gå för seger i varje match så får vi se hur långt det räcker, fortsätter Eskelinen.

happy_homes_juli

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

sap_valet2018
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

vuxenutbildning2
steningeslottsommar
sportfiskebanner2

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

objekt2
objekt3
nfc_vinter
objekt4
sigtunavatten_standard
veterankraft_standard
Norra Redovisningshuset
forskontor
yearlingsales
connys
outsider_moderat
val2018
outsider_defacto
sap_outsider
vuxentutbildning