varumarke_defacto_sommar
Kaj EskelinenFoto: Jamshid Jamshidi

MIK bröt trenden – Tog poäng mot topplaget

Märsta IK fick med sig en poäng i höstens tredje match som startat med två raka nederlag: - Vi var närmare segern, säger tränare Kaj Eskelinen.

marstac_aug

Efter två raka storförluster i serien lyckades MIK få en poäng mot topplaget Täby. Men det blev en kostsam sådan då Kevin Toure skickades med ambulans efter befarad whiplash-skada och Munter utgick skadad:
– Jag hoppas det är ok med Kevin, det var en säkerhetsåtgärd av oss, berättar tränare Kaj Eskelinen.

Märsta IK tog ledningen efter ca 20 minuter just genom Toure men det var 1-1 i paus. I andra var det MIK som hade de hetare chanserna enligt Eskelinen:
– Täby sparkar långt och vi försöker spela oss ur pressen, vi försöker i alla fall och låg närmast segern. Det är ett fall framåt.

Den tröga omstarten av serien menar Eskelinen berodde på att man inte tränat ordentligt bland spelarna i sommar. MIK har nu halkat efter rejält men siktar på att blanda sig in i toppen igen:
– Alla slår alla i serien, vi ska gå för seger i varje match så får vi se hur långt det räcker, fortsätter Eskelinen.

FC Arlanda förstärker

Fotboll FC Arlanda har gjort klart med 20-årige anfallaren Aleksandar Jovanovic närmast från Division 1-laget Vasalund.

farbrorbla_host2017
marknad_steninge

Inget VM för Jonas Eriksson

Fotboll Jonas Eriksson får se VM från tv-soffan i Sigtuna, bland de tio europeiska domare som får åka så är hans team inte med: - Ingenting är kommunicerat jag har inte fått veta något officiellt. På internet finns ett dokument med de av Fifa uttagna domarna. Vi var inte med på den listan. Vi har inte hört något av Fifa eller Uefa, säger Jonas till Radiosporten.

banner_december
extra

SOK-möte med Sigtuna

Sport Sveriges Olympiska kommitté ska ha haft ett möte med politiker från bland annat Sigtuna kommun: - Inga kommentarer säger kommunstyrelsens ordförande, Olov Holst (M).

defacto_panorama_boka_mote
magget_dejt
Ystad-Skånela

Förlust mot topplaget

Handboll Skånela förlorade mot tabelltvåan IFK Ystad med 35-28 under söndagen: - Torsk mot ett för dagen tyngre och bättre Ystad. Hem och analysera, förändra och ge dom en rejäl kamp i vikingahallen, twittrar Jesper Östlund, tränare.

Karlsson hyllas av tränare och lagkamrater: ”Kommer vara kvar länge”

Ishockey Inför säsongen var det många av experterna i NHL som inte ens hade märstafödde och wingsfostrade William Karlsson i Vegas trupp, på sin höjd var han ytterforward eller fjärdecenter. Tre månader in i säsongen har han tagit över lagets första kedja och leder interna poängligan tillsammans med kedjekamraten Jonathan Marchessault.

Milos stannar i FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda förlänger med sin tränare Milos Ognjenovic: - Vi har jobbat ihop i ett år och byggt upp en mycket positiv relation, en familjär känsla i omklädningsrummet, säger Ognjenovic.

allsvenskan

Oavgjort för Skånela mot Drott

Handboll Trots bara 19 mål bakåt så blev det oavgjort för Skånela mot Drott: - Vi är i en liten downperiod nu, sa tränaren Fredrik Söderberg efter matchen.

Märsta IK vann seriefinal

Fotboll Märsta IK vann seriefinalen på fredagskvällen mot Järnvägens FC med 10-3: - Kul att återigen få se en av de yngre spelarna ta för sig, Mathyo Pato 17 år spelade och gjorde det mycket bra, berättar ledare Joakim Folmer-Hansen.

allsvenskan

Skånela föll i toppmötet

Handboll Trots en bra start förlorade Skånela på onsdagskvällen mot Hellton Karlstad med 21-18: - Det är inte alltid det klaffa, det gjorde det inte idag, sa tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

Sigtunatalang till allsvenska klubben

Fotboll Saifur ”Safi” Rehman har lämnat Sigtuna för spel i Sirius organisation: - Det är långt kvar till att bli elitfotbollsspelare men att ta klivet in i en U16-trupp i en tipselitmiljö är ett litet steg på vägen, säger Sigtuna IF:s sportchef Ungdom Martin Möller.

William Karlsson: Fler vill hälsa på mig nu

Ishockey William Karlsson upplever sin kanske bästa tid som hockeyspelare med 21 poäng i NHL: - Ja, jag är glad över att vara här. Det är bra tryck på fansen, en bra stad, en bra organisation och jag trivs bra i Summerlin. Jag har nära till träningen och i­nte alltför långt till hemmaborgen. Träningsanläggningen ligger på andra sidan gatan och är sprillans ny. Den är super, säger William till Aftonbladet.

blackfriday
connys
Norra Redovisningshuset
slutstation
borg
julgranshamtning
lindvagen27
matcher_skanela
agy2
standard
frisyr2018
vanster_mote
yrkesutbildningen
jul2018
vidargatan7
cricketklubben
Festspecialisten – Standard
dogranch
jul2018
colorama_jan