varumarke_defacto_sommar
Kaj EskelinenFoto: Jamshid Jamshidi

MIK bröt trenden – Tog poäng mot topplaget

Märsta IK fick med sig en poäng i höstens tredje match som startat med två raka nederlag: - Vi var närmare segern, säger tränare Kaj Eskelinen.

marstac_aug

Efter två raka storförluster i serien lyckades MIK få en poäng mot topplaget Täby. Men det blev en kostsam sådan då Kevin Toure skickades med ambulans efter befarad whiplash-skada och Munter utgick skadad:
– Jag hoppas det är ok med Kevin, det var en säkerhetsåtgärd av oss, berättar tränare Kaj Eskelinen.

Märsta IK tog ledningen efter ca 20 minuter just genom Toure men det var 1-1 i paus. I andra var det MIK som hade de hetare chanserna enligt Eskelinen:
– Täby sparkar långt och vi försöker spela oss ur pressen, vi försöker i alla fall och låg närmast segern. Det är ett fall framåt.

Den tröga omstarten av serien menar Eskelinen berodde på att man inte tränat ordentligt bland spelarna i sommar. MIK har nu halkat efter rejält men siktar på att blanda sig in i toppen igen:
– Alla slår alla i serien, vi ska gå för seger i varje match så får vi se hur långt det räcker, fortsätter Eskelinen.

forskontor
extra

MIK Dam får friplats i fyran

Fotboll Märsta IK dam förlorade sina två kvalmatcher till Division 4 men får ändå en friplats då Vaksala dragit sig ur serien 2018: - Glada miner och firande kommer det nu bli. Nu kommer det satsas rejält inför nästa säsong och där truppen söker efter fler spelare som vill vara med på resan i Div 4. Stolta ledare och spelare kan summera en fantastisk säsong och glädjas åt att nästa år få chansen att leverera fin fotboll mot andra lag i Uppland, säger Joakim Folmér-Hansen, ledare.

happy_homes_sommar

Hattrick av Levén

Innebandy Rosersbergs IK ångar på i ettan och noterade femte raka segern i helgen borta mot Björklinge i IFU Arena.

defacto_panorama_boka_mote
Skånela-Önnered

”Magisk” första bäddade för seger

Handboll Skånela kammade hem en viktig seger mot Önnered hemma i Vikingahallen på lördagen: - Många gör en bra match, nu har vi rett ut stormen lite, sa tränaren Jimmy Karlsson efter matchen.

skånela-kärra

Oavgjort i sista sekunden

Handboll Det var dramatiskt värre när Skånela mötte Kärra, först i sista sekunden satte Veronica Vislander 24-24 och räddade en poäng: - Vi vann verkligen en poäng, sa tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg efter matchen.

Ungdomar startar upp Märsta Syrianska FC

Fotboll Märsta Syrianska startas upp av några ungdomar i kommunen: - Vi är ett gäng ungdomar som tagit tag i det här och tills seriestarten 2018 ska vi ha ett lag i Divison 8, så det är full fart framåt, säger Sleyman Moro, en av grundarna.

CCCP vann premiärmatchen

Ishockey CCCP HC premiärvann sin första match i Division 4 Uppland med hela 15-2. Redan ikväll är det hemmapremiär mot Östhammar.

RIK utklassningsvann i derbyt

Sport Rosersbergs IK krossade Grimsta i fredagens derby i ettan: - Otrolig inramning där det är fullsatt i hallen ca 40 min före matchstart. Vår förstafemma är återigen suverän men både andra & tredje femman skapar chans på chans, säger Fredrik Raschke, sportchef.

hockeyettan

Ännu ett nederlag för Wings

Ishockey Wings noterade på söndagen sjätte raka förlusten när Väsby vann med 4-2 i Vilundaparkens ishall: - Vi vill vinna matcher och det här var inte den start som vi hade önskat oss, säger tränare Björn Lidström till Wings facebooksida.

allsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog på lördagen sin första seger i denna säsongs Allsvenskan efter klara 29-18 mot Country: - Det var en måstematch för vår del, säger tränare Jesper Östlund.

Derbyseger för Arlanda i U19-kvalet

Fotboll FC Arlanda och Märsta IK möttes i ett hett kval till U19 Allsvenskan på torsdag kväll, det slutade med 3-1 för FC Arlanda: - Rättvis seger som vi kontrollerar matchen igenom, säger sportchefen Eddi Khalaf.

standard
standard_ridskola
Norra Redovisningshuset
oriongatan174
cricketklubben
lillabjorn5
Frisyr – Standard
matcher_skanela
standard
borg
lions_standard
korsbarsvagen1
connys
sbrf2
korpentraning
Festspecialisten – Standard