event_panorama
Foto: Märsta IK/Instagram

MIK ångar på i fyran – Förlust för RIK

Märsta IK vann stort i Division 4 på fredagskvällen, men samtidigt föll Rosersbergs IK i Uppsala.

Inget verkar stoppa Märsta IK i fyran, laget har tre raka segrar efter att man besegrat Heby på fredagskvällen med 6-0. John Drugge svarade för två av målen, det var 2-0 i paus och i andra kom fyra mål. Övriga målskyttar var Patricio Gonzales Sara, Mortda Zatki, Xavier Espinoza Contreras och Elvis Mashilingi.
– Matchen i sig var inte någon toppinsats. Framförallt första halvlek lämnar mer att önska spelmässigt. Vi höjer oss i andra och sammanfattningsvis gör vi ändå en bra insats. Fantastiskt jobb och inställning, men vi vill ha mer, skriver MIK via Instagram.

För Rosersbergs del gick det sämre, Palestinska vann med 3-0 i Uppsala. Palestinska hade 2-0 i paus och 3-0 kom i 90:e minuten. Rosersberg står på en seger på två matcher i serien. Derby mellan RIK-MIK är det först på nationaldagen då MIK är hemmalag på Midgårdsvallen.

helsida_sfs
social_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

defacto_helsida
ewas_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
event_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
connys
pantamera_out
mp_outsider2022
ewas_outsider
sfs_out
swedol_outsider
outsider_social