centrum_panorama2020
Foto: Arkivbild/Daniel Iskander

Migrationsverkets personal oroliga efter misstänkt fall

Personal på Migrationsverket är oroliga för att smittas av Coronaviruset: - Vi får jobba kvar i närheten av den smittade, säger en uppgiftslämnare till märsta.nu

centrum_artikel

Under dagen slog Migrationsverket larm till Smittskydd Stockholm med anledning av att en förvarstagen misstänks smittad med coronaviruset enligt uppgift till märsta.nu.

Enligt uppgiftslämnaren ska personen ha visat tydliga tecken på det som kan tyda på Covid-19. Den aktuelle personen flyttades från en enhet till en annan men han har inte kunnat avskiljts utan dörren är öppen dock med tillgång till handhygien. Personal har i kontakt med personen använt handskar och försökt hålla avstånd på två meter.

Personal uppges vara oroliga för att komma i kontakt med den intagne och riskera att föra med sig smittan hem till anhöriga. Migrationsverket kan inte uttala sig om hälsotillstånd på sina förvarstagna:
– Om någon på förvaret skulle misstänkas vara smittad skulle förvaret se till att personen hölls isolerad i en egen del av lokalen, för att undvika kontakt och eventuell smittspridning till andra, skriver Johanna Måhlén, presskommunikatör på Migrationsverket i ett mail till märsta.nu

defacto_helsida
marina_helsida

Kvinna misshandlad i Märsta

Blåljus En kvinna misshandlades under natten i Märsta: - Utredningsläget är gott, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

connys_helsida
studeravidare_helsida
kcbygg_helsida
studenten2020_helsida
valvet_helsida
speedy_helsida
stottasigtuna_helsida
speedy_outsider
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
stottasigtuna_outsider
studenten2020_outsider
valvet_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
marina_outsider