moderater_pan_sommar
Foto: Arkivbild/Daniel Iskander

Migrationsverkets personal oroliga efter misstänkt fall

Personal på Migrationsverket är oroliga för att smittas av Coronaviruset: - Vi får jobba kvar i närheten av den smittade, säger en uppgiftslämnare till märsta.nu

Under dagen slog Migrationsverket larm till Smittskydd Stockholm med anledning av att en förvarstagen misstänks smittad med coronaviruset enligt uppgift till märsta.nu.

Enligt uppgiftslämnaren ska personen ha visat tydliga tecken på det som kan tyda på Covid-19. Den aktuelle personen flyttades från en enhet till en annan men han har inte kunnat avskiljts utan dörren är öppen dock med tillgång till handhygien. Personal har i kontakt med personen använt handskar och försökt hålla avstånd på två meter.

Personal uppges vara oroliga för att komma i kontakt med den intagne och riskera att föra med sig smittan hem till anhöriga. Migrationsverket kan inte uttala sig om hälsotillstånd på sina förvarstagna:
– Om någon på förvaret skulle misstänkas vara smittad skulle förvaret se till att personen hölls isolerad i en egen del av lokalen, för att undvika kontakt och eventuell smittspridning till andra, skriver Johanna Måhlén, presskommunikatör på Migrationsverket i ett mail till märsta.nu

kso_helsida
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
helsida_sfs
defacto_helsida
mp_helsida_april
pantamera_avc_helsida

Risk för skyfall i augusti

Nyheter Under fredagen var det ett kraftigt skyfall i kommunen med stor mängd nederbörd på kort tid. Risken för översvämningar är överhängande när det faller mycket regn på kort tid.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
kso-duell_out
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
sfs_out
connys