moderaterna_sep2020
Foto: Insändarbild/Margaretha Nordgren

Midsommarfirandet i Sigtuna ställs in

Midsommarfirandet på Borgmästarängen blir inte av i år på grund av rådande coronapandemi.

Nationaldagen har ställts in på alla platser i kommunen, nu meddelas att Midsommar i Sigtuna inte blir av. Det är Sigtuna Hembygdsförening som fattat beslutet för att förhindra spridning av covid-19, folksamlingar över 50 personer är inte heller tillåtet och Sigtunas midsommarfirande brukar locka tusentals till Borgmästarängen. Även den gemensamma lövningen av midsommarstången kvällen innan ställs in.

connys_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
festspec_host2020_helsida
kcbygg_aug_helsida
boisigtuna
2020_helsida
centrum_helsida2020

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

nrh
sigtuna_vatten_outsider
festspec_host2020_outsider
kcbygg_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider