defacto_pan2020

Mest läst i juni

Juni är till ända och märsta.nu ökade trafiken med nästan 12 procent jämfört med föregående år. Missade du någon nyhet? Vi ger dig chansen att klicka in på de populäraste nyheterna den gångna månaden.

centrum_artikel

märsta.nu i juni blev en rekordmånad med 42 700 unika besök och 192 000 totala, plus 11,6 respektive 8 procent. Redan innan Klockstapeln brann på den sista dagen i juni så hade märsta.nu passerat de 38 000 unika som förra årets toppnotering löd. Under juni inträffade några speciella händelser som lockade en del intresse från kommuninvånarna. Bland annat slagsmål på Sleipnergatans parkering, biljakten mellan Sigtuna-Märsta och sedan branden av Klockstapeln. Under sommaren fortsätter bevakningen som vanligt och juli är normalt en välbesökt månad. Kommuninvånarnas nyhetsbehov tar inte semester vilket märks år efter år på märsta.nu

vardcentral_helsida
2020_helsida
ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

connys_helsida
dackskiftarna_helsida
defacto_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

happyhomes_sommar2020
sigtunastad_helsida

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
sigtunastad_outsider
vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
dackskiftarna_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider