centrum_panorama2020
Foto: Pressbild/Rosersbergs IK

Meriterad tränare tar över RIK

Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

centrum_artikel

Magnus ”Binge” Jäderlund har anlitats som tränare för RIK för den kommande säsongen i Divison 1. Jäderlund har tjugo års erfarenhet från innebandy på högsta nivå, både nationell och internationell. Han meritlista innehåller bland annat tre SM-silver, Champions cup-guld och två gånger utsedd till Årets tränare i Superligan.
– Detta är en ledare med enorm erfarenhet av coaching, föreningsutveckling och ledarskap, säger Fredrik Raschke, sportchef.

Raschke säger vidare att det känns otroligt stimulerande med Jäderlund i laget.
– Att bygga lag är så mycket mer än bara spelare, för att laget ska fungera så måste gruppen fungera vilket börjar med ledarstaben. Med Magnus vid rodret så har vi säkerställt en viktig del i att skapa förutsättningar för både utveckling, framgång och glädje!

connys_helsida
stottasigtuna_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

speedy_helsida
marina_helsida
valvet_helsida
studeravidare_helsida
happy_homes_mars

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

studenten2020_helsida
defacto_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

stottasigtuna_outsider
studeravidare_outsider
nrh
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
valvet_outsider
swedol_outsider
kcbygg_outsider
speedy_outsider
studenten2020_outsider