moderat_sommar
Foto: Pressbild/Rosersbergs IK

Meriterad tränare tar över RIK

Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

centrum_artikel

Magnus ”Binge” Jäderlund har anlitats som tränare för RIK för den kommande säsongen i Divison 1. Jäderlund har tjugo års erfarenhet från innebandy på högsta nivå, både nationell och internationell. Han meritlista innehåller bland annat tre SM-silver, Champions cup-guld och två gånger utsedd till Årets tränare i Superligan.
– Detta är en ledare med enorm erfarenhet av coaching, föreningsutveckling och ledarskap, säger Fredrik Raschke, sportchef.

Raschke säger vidare att det känns otroligt stimulerande med Jäderlund i laget.
– Att bygga lag är så mycket mer än bara spelare, för att laget ska fungera så måste gruppen fungera vilket börjar med ledarstaben. Med Magnus vid rodret så har vi säkerställt en viktig del i att skapa förutsättningar för både utveckling, framgång och glädje!

defacto_helsida
sigtunahem_sokbostad
brobygget_midgard_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
2020_helsida
connys_helsida
brobygget_helsida_valsta
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

studeravidare_helsida
helsida_sommarlov
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

outsider_sommarlov
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_outsider_valsta
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider