panorama
Terminal 5Foto: Jamshid Jamshidi

Menzies anmäler Swedavia

Swedavia anmäls av markoperatören Menzies till konkurrensverket för omdirigiering av flygverksamheten under coronapandemin.

Markoperatören Menzies menar att de fått ökade kostnader efter att Swedavia omdirigerat flygverksamheten under coronapandemin rapporterar Aftonbladet. Menzies ska heller inte ha blivit kompenserade för de ökade kostnaderna som omdirigeringen har lett till. Swedavia ska svara på anmälan på fredag, om de fälls så riskerar de böter på 25 miljoner kronor enligt Aftonbladet. Bakgrunden är att Swedavia helt plötsligt styrde om sin trafik från Terminal 2 till Terminal 5 i slutet av mars.

Bottennotering i näringslivsranking

Näringsliv Sigtuna tappar kraftigt i Svenskt Näringslivs ranking över Företagsklimat: - För att klättra i rankingen behöver Sigtuna fokusera på förbättrad dialog mellan företagen och kommunens beslutsfattare och på förbättrad service i företagarärenden, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv i Stockholms län.

corner_helsida
festspec_host2020_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

boisigtuna
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
helsida
connys_helsida
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

corner_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_host2020_outsider
nrh