centrum_panorama2020
Obs artiklarna på bilden har inget med upphandlingen att göraFoto: Daniel Iskander/Genrebild

Menigo vinner stort livsmedelsavtal

Menigo Foodservice AB har vunnit livsmedelsupphandlingen med Sigtuna kommun värd 32-34 miljoner kronor per år.

Upphandlingen innebär att Menigo ska leverera livsmedel till kommunens verksamheter, bland annat skolor och förskolor. Kommunen ska kunna öka andelen ekologiska livsmedel i upphandlingen. Sigtuna kommun blev pionjär i landet när man för några år sedan som första kommun i landet vann i rätten om att kunna ställa krav på ekologiska livsmedel i en upphandling. Upphandlingen med Menigo startar i april och gäller två år framåt, det är värt mellan 32-34 miljoner kronor per år. Totalt var det tre anbud som hade inkommit men Menigo anses uppfylla krav och pris bäst.

operation gimle

Nya tillslag av Polisen

Nyheter Polisen genomförde en ny insats på onsdagen som en del av Operation Gimle: - Polisen jobbar vidare med de här beslagen för att knyta narkotikan till personer samtidigt som vi kartlägger kriminaliteten, säger polisinsatschef Martin Wallin i lokalpolisområde Sollentuna.

speedy_helsida
marina_helsida
ridskola2020_helsida
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

defacto_helsida
salong_elisabeth_helsida
2020_helsida
coronakrisen

Inget aprilskämt i år

Notiser På grund av den rådande situationen i Sverige och världen så kommer märsta.nu inte leverera ett Aprilskämt idag.

happy_homes_mars
festspec_corona_helsida
centrum_helsida2020

Inbrottstjuvarna håller låg profil

Notiser För andra veckan i rad noterades inte ett enda inbrott i kommunen enligt Polise: - Folk är hemma. Det tvåbenta inbrotts-skyddet fungerar, säger Grannsamverkarnas ordförande David Lundqvist.

coronakrisen

Rekordmånga varsel

Nyheter Rekordmånga i länet har varslats enligt siffror från Arbetsförmedlingen: - Vi har aldrig tidigare sett så höga varseltal under en månad. Den senaste veckan har antalet personer berörda av varsel fördubblats. Vi ser nu också en spridning till transport och handel, säger Annika Sundén, analyschef på Arbetsförmedlingen.

oppning_salongelisabeth_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
speedy_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
festspec_corona_outsider
sigtuna_vatten_outsider