defacto_pan
Foto: Privat/Instagram
Som 13-åring i Sigtuna Baskets A-lag.Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Melwin drömmer om NBA

Valstatalangen Melwin Pantzar får ännu mer uppmärksamhet för sitt år i Real Madrid och nu har SVT Sport gjort ett inslag.

marstakalaset_artikel

Melwin Pantzar berättar om sitt år i Real Madrid och hur det började i Valsta. Melwin var också med i VM-kvalet nyligen när Sverige spelade på Hovet. Han berättar om sina drömmar, att först ta plats i Real Madrid och därefter kliva över i NBA. Även förbundskapten Vedran Bosnic uttalar sig om Melwins talang och att han nu är en av de främsta i sin ålder men att han måste ta nästa steg.

Se inslaget här (OBS! Extern länk)

arlanda_golf_juli
sommar
defacto_helsida

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

marstakalas_helsida
kontor_thaifong
happyhomes_2019

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

ica_valsta_choklad

Helgens matcher

Fotboll Märsta IK har en svår bortamatch mot topplaget Österåker, FC Arlanda fortsätter toppjakten hemma mot Procyon och i femman möter Rosersberg Gräsö-Norrskedika. I sjuan blir det derby mellan Sigtuna-Märsta Syrianska på söndagen.

sigtunavatten_standard
sommar_centrum
sportfiske_sommar
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
colorama_april
nrh