mote_sommar
Foto: Privat/Instagram
Som 13-åring i Sigtuna Baskets A-lag.Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Melwin drömmer om NBA

Valstatalangen Melwin Pantzar får ännu mer uppmärksamhet för sitt år i Real Madrid och nu har SVT Sport gjort ett inslag.

centrum_artikel

Melwin Pantzar berättar om sitt år i Real Madrid och hur det började i Valsta. Melwin var också med i VM-kvalet nyligen när Sverige spelade på Hovet. Han berättar om sina drömmar, att först ta plats i Real Madrid och därefter kliva över i NBA. Även förbundskapten Vedran Bosnic uttalar sig om Melwins talang och att han nu är en av de främsta i sin ålder men att han måste ta nästa steg.

Se inslaget här (OBS! Extern länk)

2020_helsida
centrum_helsida2020
sommar_sigtuna2020
spedition_sigtuna
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

marina_helsida
happyhomes_sommar2020
brobygget_midgard_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

landsbygd_sigtuna_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

kaa_sigtuna_helsida
brobygget_helsida_valsta

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

speedy_helsida
studeravidare_helsida
centrum_sommar_out
speedy_outsider
kaa_outsider
ridskola_2020_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
marina_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
nrh
sigtuna_natur_sommar_outsider