center_pan21
Roger Melin och David Lundmark utanför O´Learys i MärstaFoto: Pressbild/Wings

Melin rekryteras och Lundmark tar över Wings

David Lundmark tar över Wings A-lag samtidigt som Roger Melin kliver in som rådgivare: - Det känns mycket glädjande att Wings har rekryterat David Lundmark till A-lagstränare. Han har ett stort engagemang och känner klubben väl, säger Annika Bröms, tillförordnad ordförande.

centrum_artikel

David Lundmark tar över Wings A-lag, det meddelade klubben under onsdagen.
– Det känns mycket glädjande att Wings har rekryterat David Lundmark till A-lagstränare. Han har ett stort engagemang och känner klubben väl. Det känns helt rätt för Wings och vägen framåt. Att dessutom kunna addera en så erfaren och meriterad ledare som Roger Melin är grymt bra. De brinner båda för att utveckla spelare och göra Wings organisation och elitverksamhet ännu bättre. Detta ligger helt i linje med Wings strategi att stärka hela elitverksamheten från J18, J20 till A-lag, säger Annika Bröms, t.f. ordförande Wings HC.

Lundmark har de senaste året varit sportchef och haft olika uppdrag inom Wings, han är också ansvarig för Hockeygymnasium hos Wings. Dessutom kommer Roger Melin in som senior advisor till Wings A-lag och juniorverksamheten. Hans uppgift blir att bistå med utveckling av kvaliteten inom hela elitorganisationen med fokus på spelarutveckling.
– Ett oerhört fint tillskott för oss att Roger Melin återvänder till Wings för hjälpa oss att bygga struktur och höja kvaliteten. Hans erfarenhet och kunskap är ovärderlig och han kommer att inspirera både ledare och spelare, fortsätter Bröms.

Melin som för cirka 25 år sedan startade elitäventyret från Pinbackshallen, efter en lyckad sejour i Wings gick han vidare till Brynäs och därefter har hockeylegenden nått alla möjliga framgångar inom svensk ishockey.
– Det är glädjen till hockeyn och passionen för att utveckla hockeyspelare som gör att jag ser fram mot detta uppdrag. Det är kul att komma tillbaka till Wings HC och jag hoppas kunna bidra till klubbens utveckling på olika sätt. Det är en fin klubb med ett bra tänk kring helheten och individens utveckling. Det gillar jag! säger Roger Melin.

defacto_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

connys_helsida
2020_helsida
helsida_var2021
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

mp_host_helsida
vaccin
dack-helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

bostad_helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
connys
swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
vaccin-outsider
centrum_sommar_out
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
dack-outsider