defacto_pan2020
Foto: Daniel Iskandar

Medieuppgifter: Tonåring hittad död

Polisen meddelar strax före klockan 13 på måndagen att den tekniska undersökningen är avslutad. Ingen är ännu gripen för mordet i Rävsta där den avlidne ska vara en tonårspojke.

centrum_artikel

I natt vid 1.30-tiden larmades polis om skottljud, enligt uppgift till märsta.nu hördes 6-7 skott, därefter två skott till. Polis försökte lokalisera ljuden tillsammans med med vittnen. I samband med skotten ville man kontrollera en personbil varpå föraren inte stannade utan drog ut på E4:an. Bilen har inte hittats och det är oklart om den har med skjutningen att göra.

Vid 3-tiden hittade poliserna i området för skottlossningen en avliden person varpå man spärrade av ett stort område nära Märsta båtklubb. Enligt Aftonbladets rapportering ska det vara en ung person som hittats avliden.

Kring lunchtid var tekniker klara med sin undersökning och avspärrningen till och från Märsta Båtklubb har hävts. Det är inte känt hur den avlidne bragts om livet.

2020_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

centrum_helsida2020
rentawreck_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

Moderaterna_helsida2021
ridskola2020_helsida
dackskiftarna_helsida
connys_helsida
speedy_vinter_helsida
sigtunastad_helsida
vardcentral_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

moderaterna_sigtuna
sigtunastad_outsider
nrh
dackskiftarna_outsider
speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
rentawreck_outsider
connys
ridskola_2020_outsider