moderater_pan_sommar
Foto: Daniel Iskandar

Medieuppgifter: Tonåring hittad död

Polisen meddelar strax före klockan 13 på måndagen att den tekniska undersökningen är avslutad. Ingen är ännu gripen för mordet i Rävsta där den avlidne ska vara en tonårspojke.

I natt vid 1.30-tiden larmades polis om skottljud, enligt uppgift till märsta.nu hördes 6-7 skott, därefter två skott till. Polis försökte lokalisera ljuden tillsammans med med vittnen. I samband med skotten ville man kontrollera en personbil varpå föraren inte stannade utan drog ut på E4:an. Bilen har inte hittats och det är oklart om den har med skjutningen att göra.

Vid 3-tiden hittade poliserna i området för skottlossningen en avliden person varpå man spärrade av ett stort område nära Märsta båtklubb. Enligt Aftonbladets rapportering ska det vara en ung person som hittats avliden.

Kring lunchtid var tekniker klara med sin undersökning och avspärrningen till och från Märsta Båtklubb har hävts. Det är inte känt hur den avlidne bragts om livet.

connys_helsida
mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida
helsida_sfs
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
kso_helsida

Risk för skyfall i augusti

Nyheter Under fredagen var det ett kraftigt skyfall i kommunen med stor mängd nederbörd på kort tid. Risken för översvämningar är överhängande när det faller mycket regn på kort tid.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
kso-duell_out
sfs_out
mp_outsider2022
moderat_outsider
connys