moderaterna_riksdag
Teamet på SMFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Medaljregn över Kim Taekwondo på SM

Kim Taekwondo har varit på SM med 14 tävlande och kom hem med hela 11 medaljer.

centrum_artikel

Vilken helg det har varit för Kim taekwondo på SM i Fryshuset i Stockholm. Hela elva medaljer blev det när tävlingarna summeras från de 14 deltagarna, från minior till masterklass. Fyra guld kammade Edin Dizdarevic, Nazaah Waliullah, Ema Zecirovic och Tea Karlberg hem.

Tre av Kim Taekwondos kampsportare är nu topprankade i hela Sverige inför 2022; Nazaah Waliullah, Ema Zecirovic och Tea Karlberg. Första januari är det Nordiska Mästerskapen för några i klubben.

defacto_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

2020_helsida
connys_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

mod_helsida
handbollsskola
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
moderat_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
nrh