arlandagk_panorama
Foto: Sigtuna Bågskytteklubb

Medaljer för Sigtuna Bågskytteklubb

Sigtuna Bågskytteklubb knep flera medaljer i samband med DM i Bågskytte: - DM-tävlingen var en bra genomkörare inför kommande tävlingssäsong, säger Svante Gustafsson på klubben.

rosta_sigtuna2

DM avgjordes på två platser i helgen och tack vare den digitala tekniken så kopplade man ihop tävlingarna i Uppsala och Borlänge. Det var totalt 60 skyttar som tävlade i distriktet Norra Svealand. Sigtuna hade fyra skyttar i Uppsala.
– Det blev fina framgångar för klubben genom ett antal medaljer. I klassen Herrar Compund 50 knep Tommy Svärd en andraplats med 489 poäng. I Barebowklassen 50 blev det både en andra plats för Dan Holgersson på 394 poäng och en tredjeplats för debutanten Palle Kilpinen på 328 poäng. I långbågeklassen var Lasse Graff med bra efter första omgången, men tappade i andra omgången, men slutade ändå på en fin femteplats med 423 poäng, berättar Svante Gustafsson på Sigtuna Bågskytteklubb.

moderaternamaj

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

bonava_maj_helsida
oppning_helsida
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

eu_sap
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

rosta_sigtuna2
mp_eu
v_eu_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

happyhomes_2019
nationaldag_helsida
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

colorama_april
nationaldag_out
fme_outsider
moderaterna_maj_outsider
v_eu
oppning_outsider
connys
sh_bovard_out
bonava_maj_outsider
nrh
sap_outsider_eu
rosta_sigtuna
ridskola2019_outsider
mp_eu_outsider
sh_oppet
defacto_outsider