defacto_pan2020
Foto: Street view

McDonalds i Arlandastad stänger

McDonalds i Arlandastad stänger och ska man köpa sin sista Big Mac & Co i restaurangen så är sista öppetdagen 13/9.

centrum_artikel

McDonalds som öppnade i Arlandastad 1993 stänger igen, 13/9 är sista verksamhetsdagen enligt Arlandastad Holding som är markägare.
– Det stämmer att McDonalds kommer lämna området. Med tanke på den stora förändring som sker här på plats med nya mötesdestinationen Scandinavian XPO som öppnar vid årsskiftet och arbetet med en ny tunnel under E4:an så ser vi på sikt ett fortsatt och utökat behov av restauranger, skriver Arlandastad Holdings kommunikatör Sara Johansson i ett mail till märsta.nu.

Arlandastad Holding vill gärna se fastfood på platsen och man för samtal med ett antal intressenter som avser etablera.
– Vi för diskussioner med ett antal intressenter, där dock inget är beslutat ännu, men ser att det kommer mynna ut i ett positivt alternativ för våra framtida gäster, fortsätter Johansson.

Lokala småföretag bidrar med 3 av 10 skattekronor

Näringsliv Kommunens småföretag bidrar med nästan 3 av 10 skattekronor som går till kommunkassan: - Varje skattekrona i kommunen måste skapas innan den kan fördelas inom välfärden och vår rapport visar tydligt att det är småföretagen som står för en väldigt stor del av notan, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

centrum_helsida2020
rentawreck_helsida
speedy_vinter_helsida
defacto_helsida
Moderaterna_helsida2021

Nordic Wellnes till Märsta Centrum

Näringsliv Nordic Wellness har tecknat avtal med FastPartner om att etablera i Märsta Centrum: - För oss är det viktigt att finnas i levande miljöer, innebärande många besökare till centrumet, boende och mängder av företag, vilket vi får här i Märsta Centrum, kommenterar Magnus Wilhelmsson, VD på Nordic Wellness.

ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020
vardcentral_helsida
2020_helsida
coronakrisen

Därför är Sigtuna hårdast drabbat av pandemin

Näringsliv märsta.nu rapporterade i helgen om att Sigtuna är den kommun i länet som drabbats hårdast pandemin: – Det är väldigt, väldigt allvarligt för oss. Under 2020 hade vi den snabbast växande arbetslösheten i landet, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

dackskiftarna_helsida

Näringslivet har tappat mer än var femte krona

Näringsliv Sigtuna kommuns näringsliv har tappat mer än var femte krona i omsättning under pandemin: - Sigtunas negativa utveckling är starkt kopplat till dess närhet till Arlanda och att vi har haft en stor nedgång i det internationella resandet, säger Stefan Westerberg på Stockholms Handelskammare.

sigtunastad_helsida

Hotellägaren: Vaccinet nödvändigt för att restriktioner ska hävas

Näringsliv Lotta Giesenfeld Boman hoppas att vaccinet ska rädda hennes hotell och branschen från vad hon kallar "coronahelvetet".

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
vardcentral_outsider
dackskiftarna_outsider
speedy_vinter2020_outsider
moderaterna_sigtuna
sigtunastad_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
rentawreck_outsider
ridskola_2020_outsider