moderaterna_sep2020
Foto: Street view

McDonalds i Arlandastad stänger

McDonalds i Arlandastad stänger och ska man köpa sin sista Big Mac & Co i restaurangen så är sista öppetdagen 13/9.

McDonalds som öppnade i Arlandastad 1993 stänger igen, 13/9 är sista verksamhetsdagen enligt Arlandastad Holding som är markägare.
– Det stämmer att McDonalds kommer lämna området. Med tanke på den stora förändring som sker här på plats med nya mötesdestinationen Scandinavian XPO som öppnar vid årsskiftet och arbetet med en ny tunnel under E4:an så ser vi på sikt ett fortsatt och utökat behov av restauranger, skriver Arlandastad Holdings kommunikatör Sara Johansson i ett mail till märsta.nu.

Arlandastad Holding vill gärna se fastfood på platsen och man för samtal med ett antal intressenter som avser etablera.
– Vi för diskussioner med ett antal intressenter, där dock inget är beslutat ännu, men ser att det kommer mynna ut i ett positivt alternativ för våra framtida gäster, fortsätter Johansson.

Bottennotering i näringslivsranking

Näringsliv Sigtuna tappar kraftigt i Svenskt Näringslivs ranking över Företagsklimat: - För att klättra i rankingen behöver Sigtuna fokusera på förbättrad dialog mellan företagen och kommunens beslutsfattare och på förbättrad service i företagarärenden, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv i Stockholms län.

happyhomes_sommar2020
boisigtuna

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

festspec_host2020_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
connys_helsida
helsida
2020_helsida
corner_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad