sap_pan
Max Werner kritar påFoto: Skånela IF

Maximilian får A-lagskontrakt

Egna produkten Maximilian "Max" Werner flyttas upp till Skånelas A-lag.

”Max” Werner flyttas upp från de egna leden, han är född 2002 och varit i verksamheten sedan handbollsskolan. Enligt Skånela IF är han en explosiv målvakt med mycket bra spelförståelse, han är också duktig på att sätta igång spelet vilket är en bra egenskap i dagens handboll. Han ses också som en naturlig ledargestalt.
– Det känns jättekul att kunna få den här chansen. Jag ser väldigt positivt på denna långsiktiga plan, att kunna växa in i en större roll framöver är något som passar mig. Höga ambitioner är något jag gillar att jobba efter och därför ser jag väldigt framemot de närmsta åren med klubben, uppger Max i ett uttalande.

Jimmy Karlsson har arbetat med Max sedan Arlandagymnasiet där han går idrottsprofil.
– Max har egenskaper som är mycket intressanta och som passar i den moderna handbollen. Kan han få en del detaljer på rätt plats kan han verkligen utvecklas till en bra handbollsmålvakt. Med Max på plats har vi nu målvaktstrion klar inför kommande säsong, vilket känns bra.

helsida_sfs
ewas_helsida
centrum_sommar2022_helsida
social_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

connys_helsida
mp_helsida_april

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

outsider_social
swedol_outsider
connys
nrh
event_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
ewas_outsider
sfs_out