center_pan21
Max Werner kritar påFoto: Skånela IF

Maximilian får A-lagskontrakt

Egna produkten Maximilian "Max" Werner flyttas upp till Skånelas A-lag.

”Max” Werner flyttas upp från de egna leden, han är född 2002 och varit i verksamheten sedan handbollsskolan. Enligt Skånela IF är han en explosiv målvakt med mycket bra spelförståelse, han är också duktig på att sätta igång spelet vilket är en bra egenskap i dagens handboll. Han ses också som en naturlig ledargestalt.
– Det känns jättekul att kunna få den här chansen. Jag ser väldigt positivt på denna långsiktiga plan, att kunna växa in i en större roll framöver är något som passar mig. Höga ambitioner är något jag gillar att jobba efter och därför ser jag väldigt framemot de närmsta åren med klubben, uppger Max i ett uttalande.

Jimmy Karlsson har arbetat med Max sedan Arlandagymnasiet där han går idrottsprofil.
– Max har egenskaper som är mycket intressanta och som passar i den moderna handbollen. Kan han få en del detaljer på rätt plats kan han verkligen utvecklas till en bra handbollsmålvakt. Med Max på plats har vi nu målvaktstrion klar inför kommande säsong, vilket känns bra.

happyhomes_sommar2020
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

2020_helsida
helsida_var2021
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

bostad_helsida
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

andersojag
mp_host_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

eldsjal-helsida
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

andersojag_outsider
eldsjal-outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
bostad_outsider
nrh
mp-outsider
connys
swedol_outsider