januari
Foto: Pressbild/Arkiv

Max inför bordservering

Som en respons av förra veckans beslut om att man måste sitta vid ett bord på restaurang och äta så inför Max bordservering.

centrum_artikel

Max inför bordsservering på sin restaurang i Märsta bland annat. Utöver det kan man även få maten utburen till sin bil på parkeringen om man önskar.
– Vi vill alltid vara först med lösningar för våra gäster och i de här tiderna är valmöjlighet och anpassning a och o. Jag är glad över att vi kan leverera nya alternativ så snabbt. Genom det här ökar vi servicen och flexibiliteten ytterligare. Sitt kvar i bilen, jogga på plats utanför eller vänta vid ett bord, det gör du som du vill. Du kan få din favoritburgare på MAX på ett säkert sätt, säger Christoffer Bergfors, är vice koncernchef på MAX.

speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
agy_oppethus-helsida

Smashmallows släpper nytt

Nöjesnyheter Lokala bandet Smashmallows släpper nytt: - Vi vill med albumet visa på mörkret inom oss, men även på det hopp som finns i världen, säger Henrik Naglitch.

året som gått

Positiva nyheter 2020

Nöjesnyheter Det var inte bara corona, bränder och brott som drog trafik till märsta.nu, det finns gott om positiva nyheter från 2020.

ridskola2020_helsida
meko_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
2020_helsida
coronapandemin

Flytt av Sigtuna World Voice

Kulturnyheter Sigtuna Scen och Teater flyttar Sigtuna World Voice till 2021 på grund av beslut från regeringen och Folkhälsomyndigheten att förbjuda allmänna sammankomster med fler än åtta personer.

defacto_helsida

Nu kan alla ta del av svinnrecepten

Nöjesnyheter Under november kommer hotellnätverken i kommunen att skapa mat av svinn:- Trots att våra medlemmar är mycket hårt drabbade av pandemin fortsätter de att med fullt fokus driva hållbarhetsfrågor för att minska det gemensamma klimatavtrycket, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna.

prima_helsida

Mirjam bjöd hem världsartisten

Märstafolket Världsartisten Eak-a-Mouse har varit i Sigtuna på besök: - Han är strandsatt i Sverige pga covid-19 och han brukar ha över 200 spelningar per år, berättar Mirjam Fogelin som bjöd hem honom på middag.

januari_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

speedy_vinter2020_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh
moderat_outsider_jan
prima_outsider
swedol_outsider
meko_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
agy-outsider