defacto_pan2020
Foto: Pressbild/Arkiv

Max inför bordservering

Som en respons av förra veckans beslut om att man måste sitta vid ett bord på restaurang och äta så inför Max bordservering.

centrum_artikel

Max inför bordsservering på sin restaurang i Märsta bland annat. Utöver det kan man även få maten utburen till sin bil på parkeringen om man önskar.
– Vi vill alltid vara först med lösningar för våra gäster och i de här tiderna är valmöjlighet och anpassning a och o. Jag är glad över att vi kan leverera nya alternativ så snabbt. Genom det här ökar vi servicen och flexibiliteten ytterligare. Sitt kvar i bilen, jogga på plats utanför eller vänta vid ett bord, det gör du som du vill. Du kan få din favoritburgare på MAX på ett säkert sätt, säger Christoffer Bergfors, är vice koncernchef på MAX.

marina_helsida
valvet_helsida
#hålligångsigtunakommun

Ira startar digital guidning i Sigtuna

Nöjesnyheter Rosersbergaren Ira Stomberg som tillvardags arbetar som guide börjar med digitala guider istället: -Jag arbetar som turistguide och har förstås blivit påverkad av den senaste tidens händelser. Alla kunder har avbokat, helt enkelt, berättar Ira för märsta.nu

studeravidare_helsida
studenten2020_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

stottasigtuna_helsida

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

connys_helsida
defacto_helsida
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

kcbygg_helsida
speedy_helsida
kcbygg_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
marina_outsider
swedol_outsider
stottasigtuna_outsider
studenten2020_outsider
valvet_outsider