bostadsformedling
Foto: Pressbild/Arkiv

Max inför bordservering

Som en respons av förra veckans beslut om att man måste sitta vid ett bord på restaurang och äta så inför Max bordservering.

centrum_artikel

Max inför bordsservering på sin restaurang i Märsta bland annat. Utöver det kan man även få maten utburen till sin bil på parkeringen om man önskar.
– Vi vill alltid vara först med lösningar för våra gäster och i de här tiderna är valmöjlighet och anpassning a och o. Jag är glad över att vi kan leverera nya alternativ så snabbt. Genom det här ökar vi servicen och flexibiliteten ytterligare. Sitt kvar i bilen, jogga på plats utanför eller vänta vid ett bord, det gör du som du vill. Du kan få din favoritburgare på MAX på ett säkert sätt, säger Christoffer Bergfors, är vice koncernchef på MAX.

centrum_helsida2020
sigtunahem_sokbostad
connys_helsida

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

studeravidare_helsida
2020_helsida

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

helsida_sommarlov
brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
brobygget_midgard_helsida
defacto_helsida
#hålligångsigtunakommun

Ira startar digital guidning i Sigtuna

Nöjesnyheter Rosersbergaren Ira Stomberg som tillvardags arbetar som guide börjar med digitala guider istället: -Jag arbetar som turistguide och har förstås blivit påverkad av den senaste tidens händelser. Alla kunder har avbokat, helt enkelt, berättar Ira för märsta.nu

ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
outsider_sommarlov
brobygget_outsider_valsta