luciakroning_sh
Max i MärstaFoto: Pressbild/Arkiv
Hjärtstartaren finns nära kassanFoto: Pressbild

Max får hjärtstartare

Max i Märsta får hjärtstartare installerad: - Som rikstäckande restaurangkedja har vi på MAX ett stort ansvar. Inte bara gentemot våra gäster utan också våra medarbetare. Genom att installera hjärtstartare och utbilda medarbetare är vi bättre rustade att hjälpa till vid nödlägen, säger Charlotte Zetterlund, personalchef på MAX Burgers.

oppethus_agy

Max installerar hjärtstartare på samtliga sina restauranger i landet, dock får Arlanda vänta enligt ett pressmeddelande. Samtidigt har man utbildat personalen i hur maskinen använda samt hjärt- och lungräddningsdemonstration. De kommer att sitta nära kassalinjen så att de kan vara tillgängliga för både personal och gäster.

budget2019

Mer till skolor och äldreomsorgen

Politik Den borgerliga alliansen har lagt fram ett budgetförslag som ska gå igenom Kommunstyrelsen. I den ingår satsningar på förskola, skola, individ- och familjeomsorg samt äldreomsorg.

sportfiskebanner2
happy_homes_juli
EXTRA

Kameraövervakning införs i Valsta

Nyheter Valsta får kameraövervakning meddelar lokalpolisområdeschef Emil Andersson: - Irriterat bland de kriminella eftersom vi valt att övervaka deras bästa plats, skriver han på Twitter.

defacto_host2018
oppethus_agy

Barnahus för brottsutsatta barn invigt

Nyheter Barn som blir utsatta för brott i bland annat Sigtuna kommun hänvisas till Barnahus Stockholm Nord som ligger i Sollentuna: - Ett sammanslaget Barnahus innebär fler ärenden under samma tak, berättar Anna-Karin Åberg, t f chef för individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sigtuna kommun.

outsider
skridskoskola
objekt3
objekt2
nrh_sigtuna
sbrf_sep
sportfiske_banner
colorama_vinter
objekt4
komvuxq3_4
connys