januari
Max i MärstaFoto: Pressbild/Arkiv
Hjärtstartaren finns nära kassanFoto: Pressbild

Max får hjärtstartare

Max i Märsta får hjärtstartare installerad: - Som rikstäckande restaurangkedja har vi på MAX ett stort ansvar. Inte bara gentemot våra gäster utan också våra medarbetare. Genom att installera hjärtstartare och utbilda medarbetare är vi bättre rustade att hjälpa till vid nödlägen, säger Charlotte Zetterlund, personalchef på MAX Burgers.

centrum_artikel

Max installerar hjärtstartare på samtliga sina restauranger i landet, dock får Arlanda vänta enligt ett pressmeddelande. Samtidigt har man utbildat personalen i hur maskinen använda samt hjärt- och lungräddningsdemonstration. De kommer att sitta nära kassalinjen så att de kan vara tillgängliga för både personal och gäster.

prima_helsida
januari_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
ridskola2020_helsida
meko_helsida

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

2020_helsida
dödsskjutningen i valsta

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Blåljus Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

prima_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
moderat_outsider_jan
nrh
centrum_sommar_out
meko_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
speedy_vinter2020_outsider