sportlov_centrum
Max i MärstaFoto: Pressbild/Arkiv
Hjärtstartaren finns nära kassanFoto: Pressbild

Max får hjärtstartare

Max i Märsta får hjärtstartare installerad: - Som rikstäckande restaurangkedja har vi på MAX ett stort ansvar. Inte bara gentemot våra gäster utan också våra medarbetare. Genom att installera hjärtstartare och utbilda medarbetare är vi bättre rustade att hjälpa till vid nödlägen, säger Charlotte Zetterlund, personalchef på MAX Burgers.

sportlov_centrum

Max installerar hjärtstartare på samtliga sina restauranger i landet, dock får Arlanda vänta enligt ett pressmeddelande. Samtidigt har man utbildat personalen i hur maskinen använda samt hjärt- och lungräddningsdemonstration. De kommer att sitta nära kassalinjen så att de kan vara tillgängliga för både personal och gäster.

icavalsta_semlor
sportlov2019
EXTRA

Beslut: Kommunen kan vräka nyanlända

Nyheter Kammarrätten ger Lidingö rätt om att de får vräka nyanlända efter två år, det öppnar upp även för Sigtuna kommun som haft ett antal uppmärksammade fall det senaste året.

banner_trerosor
happyhomes_2019

Flest städare och busschaufförer bor i kommunen

Nyheter Fackförbundet LO har tagit fram en rapport som visar vilka yrkesgrupper det finns mest av i en kommun: - Stockholms län är ett väldigt delat län. Människor med vårdbiträdelöner har inte råd att bo i kommuner som Danderyd. Det finns en tydlig koppling att kommuner med många högavlönade har få hyresrätter, säger Marika Lindgren Åsbrink, författare av rapporten hos LO.

connys
korpen_jan-feb
sigtunavatten_standard
ridskola_2019_helsida

Läsare: Rökare ta hand om ert skräp

Nyheter En läsare kontaktade märsta.nu med bild från Märsta station där det ligger massor med fimpar: - Till alla rökare: städa upp er egen skit ni slänger runt omkring er.

sangensemble
ridskola2019_outsider
nrh
extravaganza_outsider