moderaterna_tack
Max i MärstaFoto: Pressbild/Arkiv
Hjärtstartaren finns nära kassanFoto: Pressbild

Max får hjärtstartare

Max i Märsta får hjärtstartare installerad: - Som rikstäckande restaurangkedja har vi på MAX ett stort ansvar. Inte bara gentemot våra gäster utan också våra medarbetare. Genom att installera hjärtstartare och utbilda medarbetare är vi bättre rustade att hjälpa till vid nödlägen, säger Charlotte Zetterlund, personalchef på MAX Burgers.

Max installerar hjärtstartare på samtliga sina restauranger i landet, dock får Arlanda vänta enligt ett pressmeddelande. Samtidigt har man utbildat personalen i hur maskinen använda samt hjärt- och lungräddningsdemonstration. De kommer att sitta nära kassalinjen så att de kan vara tillgängliga för både personal och gäster.

defacto_host2018
hostfest_centrum
happy_homes_juli
defacto_banner_sep
Extra

Ungdomsbråk i Valsta

Blåljus Två ungdomsgängs slogs i Valsta under eftermiddagen: - En person blödde näsblod mem behövde inte sjukvård, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral

Olycka vid Haga

Blåljus Flera bilar krockade vid Haga och framkomligheten till och från Sigtuna är begränsad.

Extra

Biljakt på E4:an slutade vid Eurostop – en man gripen

Blåljus En bil vägrade stanna på E4:an vid Uppsala och en polisjakt inleddes. Färden tog slut på Eurostops parkering där föraren greps misstänkt för en rad olika brott. – Vi har även tagit bilen i beslag eftersom att personen är misstänk för liknande brottslighet i närtid, säger Johan Sohlberg vid Uppsalapolisen.

objekt3
sportfiske_banner
objekt2
sigtunavatten_standard
sbrf_sep
nfc_vinter
objekt4
Norra Redovisningshuset
skanela_matcher18-19
outsider
komvuxq3_4
connys