defacto_pan2020
Vid begravningar får man vara max 20 personerFoto: Mats Lagergren/Svenska kyrkan

Max åtta personer vid sammankomster träder i kraft

Länsstyrelsen fattade beslut om att max åtta personer får delta vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar.

centrum_artikel

Från och med idag tisdag träder beslutet om max åtta personer vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar i kraft. Länsstyrelsen fattade beslut på måndagen. Enda undantaget från åttapersonersregeln är för sammankomster för religionsutövning som hålls med anledning av dödsfall, i sådana fall är det max 20 personer som gäller. Beslutet gäller tillsvidare och utvärderas tillsammans med smittskyddsläkare i Region Stockholm.

rentawreck_helsida
ridskola2020_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
connys_helsida

Cykelstölderna ökade under pandemin

Nyheter Cykelstölderna i kommunen ökade under pandemiåret: - Förvara cykeln på en säker plats, ha den gärna inlåst över natten om det finns möjlighet. Tänk även på att Id-märka cykeln så att den går att identifiera och anteckna ramnumret, säger Josefin Hamilton, ansvarig för skadeförebyggande verksamhet på If.

dackskiftarna_helsida

Ny översiktsplan ska ut på samråd

Nyheter En ny översiktsplan passerade Kommunstyrelsen i måndags: - Syftet med översiktsplanen är att redovisa kommunens inriktning för den långsiktiga utvecklingen av den fysiska miljön med en tidshorisont till år 2035, säger Mats Weibull (M), ordförande i Bygg- och miljönämnden.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
vardcentral_helsida
sigtunastad_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

Moderaterna_helsida2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vardcentral_outsider
dackskiftarna_outsider
connys
rentawreck_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtunastad_outsider
speedy_vinter2020_outsider
moderaterna_sigtuna
nrh