defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Mästerbo Fastighets AB bygger i Sigtuna

Mästerbo Fastighets AB kommer att bygga drygt 200 hyresrätter i Sigtuna.

Bonava säljer av 212 byggrätter för hyresrätt i Sigtuna stadsängar till Mästerbo Fastighets AB. Föreget köper dels projektet i Sigtuna samt ett i Lund med 169 hyresrätter för totalt 804 miljoner kronor. Projektet i Sigtuna blir klart från och med första kvartalet 2022:
– Hyresrätter är en viktig del av vår affär och intresset för våra Svanenmärkta projekt är stort. Vi är mycket glada över att påbörja ett samarbete med Mästerbo genom denna affär, säger Joachim Hallengren, VD och koncernchef, Bonava.

happy_homes_mars
centrum_helsida2020
coronakrisen

Biljettkontrollerna pausas

Nyheter SL pausar sina biljettkontrollanters arbete från och med denna vecka: - På grund av smittspridningen behöver vi alla hjälpas åt att hålla avstånd i kollektivtrafiken, säger Suss Forssman Thullberg, kommunikationschef på trafikförvaltningen.

2020_helsida
coronakrisen

Valstadagen ställs in

Nyheter Valstadagen ställs in, det beskedet gav SigtunaHem under förmiddagen: - På grund av den rådande situationen med coronaviruset så måste vi dock tyvärr – å föreningen Valsta utvecklings vägnar – meddela att evenemangen ställs in, säger projektledare Lola Svensson.

defacto_helsida
festspec_corona_helsida
ridskola2020_helsida
speedy_helsida
marina_helsida
coronakrisen

Nytt initiativ i Sigtuna

Nyheter Ett nytt initiativ startas upp i Sigtuna stad där personer i riskgruppen kan få hjälp med mat till dörren.

Elever skickade brev till äldre

Ung & Student Elever på Steningehöjdens skola ville muntra upp äldre på Arhem genom skriva vykort med personliga hälsningar till dem: -Eleverna tyckte att det kändes jättekul att få kommunicera med de äldre och samtidigt få känna mening och betydelse trots att de ska befinna sig i skolan varje dag, berättar svenskläraren Ziri Sallahz på Steningehöjdens skola.

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
speedy_outsider
marina_outsider
festspec_corona_outsider
sigtuna_vatten_outsider