fastbyran_bostad
Foto: Jamshid Jamshidi

Mästerbo Fastighets AB bygger i Sigtuna

Mästerbo Fastighets AB kommer att bygga drygt 200 hyresrätter i Sigtuna.

Bonava säljer av 212 byggrätter för hyresrätt i Sigtuna stadsängar till Mästerbo Fastighets AB. Föreget köper dels projektet i Sigtuna samt ett i Lund med 169 hyresrätter för totalt 804 miljoner kronor. Projektet i Sigtuna blir klart från och med första kvartalet 2022:
– Hyresrätter är en viktig del av vår affär och intresset för våra Svanenmärkta projekt är stort. Vi är mycket glada över att påbörja ett samarbete med Mästerbo genom denna affär, säger Joachim Hallengren, VD och koncernchef, Bonava.

fastbyran_helsida

Kommunledningen planerar för öppning av Valstaskolan

Politik Valstaskolan som stängdes för några år sedan kan till kommande läsår öppnas igen: - När Valstaskolan stängdes under den förra majoriteten styre gjordes det utifrån de förhållanden som gällde då. I efterhand kan vi bara konstatera att det inte blev bra för lokalsamhället i centrala Valsta, uppger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

fastbyran_outsider