moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild/Cambio Vaccin

Massvaccinering startar i april

Massvaccineringen av stockholmare inleds i april och enligt finansregionrådet Irene Svenonius ska 50 000 stick om dagen kunna genomföras.

centrum_artikel

Varje vecka ska 250 000 stockholmare vaccineras mot covid-19 uppger Irene Svenonius (M), finansregionråd, för SVT Stockholm.
– Vi har tillräckligt med lokaler och personal för att klara detta, säger hon enligt SVT.

Med den takten kommer man klara av att erbjuda alla stockholmare vaccin till sista juni. Men det hänger också på att Regionen får in sina vaccindoser i tid så att alla kan gå på semester vaccinerade. Flera aktörer står redo att hjälpa till. Karolinska sjukhuset startar upp vaccinationsplatser i Solna och Huddinge. 220 vårdcentraler finns också att tillgå.

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

oppethus_helsida
koppar_helsida
helsida_var2021
julmarknad_helsida
flygskola_helsida
mp_host_helsida

Fick böter för 30 sekunder: ”Vakten lurpassade”

Nyheter En man som skulle lämna av vid Arlanda flugplats fick böter för att ha stannat i 30 sekunder: - Självklart borde jag väl uppmärksammat strecken i asfalten men inte så lätt i mörkret och när man hastigt skall lämna en kär dotter. Jag betalar de 900 kronorna men vänder mig mot att parkeringsvakten stod och lurpassade och utan varning bötfällde, berättar mannen för märsta.nu

jul2021
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
dack-helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

dack-outsider
jul_outsider
flygskolan_outsider
oppethus_outsider
swedol_outsider
julmarknad_outsider
koppar_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
nrh
centrum_sommar_out
connys