center_pan21
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Masskrock på E4:an

Fyra bilar uppges ha krockat på E4:an vid Rosersberg.

centrum_artikel

Fyra bilar krockade vid Trafikplats Rosersberg under eftermiddagen. Det rådde begränsad framkomlighet med kraftiga köer men det gick att ta sig förbi enligt Polisen. Flera av de inblandade personerna klagade på rygg och nacksmärtor. Detta var en av flera olyckor i länet under kvällen. I samband med krocken uppstod långa köer och bland annat försökte en buss vända på väg 263 innan påfarten vilket ledde till stopp till och från Märsta i höjd med Arlandastad.

connys_helsida
centrum_helsida2020

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

julmarknad_helsida
helsida_var2021
happyhomes_sommar2020
jul2021
defacto_helsida

Fick böter för 30 sekunder: ”Vakten lurpassade”

Nyheter En man som skulle lämna av vid Arlanda flugplats fick böter för att ha stannat i 30 sekunder: - Självklart borde jag väl uppmärksammat strecken i asfalten men inte så lätt i mörkret och när man hastigt skall lämna en kär dotter. Jag betalar de 900 kronorna men vänder mig mot att parkeringsvakten stod och lurpassade och utan varning bötfällde, berättar mannen för märsta.nu

oppethus_helsida
dack-helsida
koppar_helsida
mp_host_helsida
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

sigtuna_vatten_outsider
flygskolan_outsider
nrh
dack-outsider
connys
jul_outsider
koppar_outsider
centrum_sommar_out
oppethus_outsider
julmarknad_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider