moderaterna_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Masskrock på E4:an

Fyra bilar uppges ha krockat på E4:an vid Rosersberg.

Fyra bilar krockade vid Trafikplats Rosersberg under eftermiddagen. Det rådde begränsad framkomlighet med kraftiga köer men det gick att ta sig förbi enligt Polisen. Flera av de inblandade personerna klagade på rygg och nacksmärtor. Detta var en av flera olyckor i länet under kvällen. I samband med krocken uppstod långa köer och bland annat försökte en buss vända på väg 263 innan påfarten vilket ledde till stopp till och från Märsta i höjd med Arlandastad.

marinan_helsida
mp_helsida_april
2020_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

connys_helsida
ewas_helsida
liber_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
marina_outsider
connys
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider