defacto_pan2020
Foto: Trafikverket

Flera till sjukhus efter masskrocken

Under eftermiddagen krockade uppemot 20 bilar mellan Väsby-Rosersberg.

centrum_artikel

Det råder begränsad framkomlighet på E4:an till och från Märsta strax söder om Rosersberg. Trafikverket uppger att det är framkomlighetsproblem i norrgående och södergående är helt avstängd. Olyckor har inträffat både strax norr om Väsby och vid Stora Wäsby samt ”Svinrakan.”

Trafikverket har ingen prognos för när framkomligheten kan vara normal igen. Just nu är det totalstopp hela vägen mellan Märsta- Väsby i båda riktningar.

Uppdatering 18.30: Flera personer fördes till sjukhus efter krockarna med oklara skador enligt Polisen. Efter ett intensivt räddnings- och bärgningsarbete kunde de skadade fordonen bärgas bort kring 17. Trafiken kom igång vid 17-tiden, men det gick långsamt hela kvällen.

Uppdaterad 18.30

ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida
meko_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_sommar_out
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider