defacto_pan
Foto: trafiken.nu
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

En skadad i krocken på E4:an

Två bilar och en lastbil krockade på E4:an mot Märsta under dagen.

Larm om olyckan kom in strax efter klockan 14. Enligt de första uppgifterna är det 5-6 bilar som krockat på E4 norrgående i höjd med Rosersberg. Trafikverkets kameror visar köer från Glädjens till olycksplatsen som är just söder om Rosersberg (Svinrakan). Båda körfälten ska vara blockerade och insatsen på plats pågår till omkring 15.30. Det är oklart om någon är skadad enligt Polisen.

Polisen meddelar att två personbilar och en lastbil krockade, samtliga fordon behöver bärgas och en person har förts till sjukhus med oklara skador. Två filer har öppnats upp för trafik men det är fortsatta köer ändå.

Uppdaterad kl. 15.21

sigtuna_funkis

Politiker: Trygghetscentret ska öka servicen

Politik Trygghetscentret ska även ge ökad service i och med det centrala läget och kortare kontaktvägar till kommun och myndigheter: - Vi har också stora förhoppningar att invånarna kommer uppleva ökad service genom det centrala läget och lättillgängligheten. Att känna sig trygg ger frihet och är grundläggande för invånarna och vi lovar fortsätta arbetet med satsningen ”Trygga Sigtuna”, uppger den alliansledda kommunledningen i ett uttalande.

korpen_jan-feb
sigtunavatten_standard

Besvärligt väglag i trafiken

Notiser Det råder i praktiken ishalka i hela vägnätet i kommunen, detta efter gårdagens sjunkande temperatur i kombination med underkylt regn.

outsider

Bättre läge för Arlanda idag

Notiser Läget i flygtrafiken på torsdagen är bättre än i onsdags kväll då två av tre banor stängdes ner: - Det ser betydligt bättre ut idag. Vi har två banor öppna men vi räknar med att flygen kan ha 15 minuters förseningar, säger Åsa Öhman pressansvarig på Swedavia till SVT Stockholm.

frisyr_december

Kraftig nedgång av bostadsinbrott: Grannsamverkan bidragande orsak

Nyheter Antalet bostadsinbrott i Sigtuna kommun minskade kraftigt det gångna året enligt siffror från Grannsamverkarna i Sigtuna kommun: -Som ordförande i Grannsamverkarna vill jag gärna påstå att just den utökade organiserade grannsamverkan bidragit till att minska antalet bostadsinbrott 2018. Men det finns förstås andra bidragande förklaringar också, säger David Lundqvist, ordförande för Grannsamverkarna.

nrh
connys
funkis_2
banner_trerosor