defacto_pan
Foto: trafiken.nu
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

En skadad i krocken på E4:an

Två bilar och en lastbil krockade på E4:an mot Märsta under dagen.

Larm om olyckan kom in strax efter klockan 14. Enligt de första uppgifterna är det 5-6 bilar som krockat på E4 norrgående i höjd med Rosersberg. Trafikverkets kameror visar köer från Glädjens till olycksplatsen som är just söder om Rosersberg (Svinrakan). Båda körfälten ska vara blockerade och insatsen på plats pågår till omkring 15.30. Det är oklart om någon är skadad enligt Polisen.

Polisen meddelar att två personbilar och en lastbil krockade, samtliga fordon behöver bärgas och en person har förts till sjukhus med oklara skador. Två filer har öppnats upp för trafik men det är fortsatta köer ändå.

Uppdaterad kl. 15.21

valet2018

Rödgrönt samarbete i opposition

Politik De rödgröna, Vänsterpartiet, Socialdemokraterna och Miljöpartiet, har enats om ett valtekniskt samarbete i opposition för den kommande mandatperioden: - I de flesta kommuner gör man liknande överenskommelser för att få till en likvärdig påverkansmöjlighet och insyn i nämnder och styrelser. Rent politiskt jobbar socialdemokraterna för att få ut sin politik till väljarna genom att lägga fram egna förslag, säger Marie Axelson (S), tjänstledigt oppositionsråd.

centrumbanner

Eddaskolan med i landets största kemiexperiment

Ung & Student Klas 3B på Eddaskolan var med på Kemins dag förra veckan: - Vi lärde oss hur man ska tänka när man tillverkar läkemedel eftersom matsmältningsorganen har olika pH - magen är sur och tarmen är basisk, berättar klassläraren Katarina Stenman.

happy_homes_juli
defacto_host2018
hostlov_sigtuna
EXTRA

Man attackerade bank

Blåljus En man ska ha kastat sten mot Nordeas fönster under förmiddagen: -Vi har signalement men ingen är gripen, säger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

Krock i Arlandastad

Blåljus Tre fordon krockade på Bristagatan under förmiddagen: - Alla tre har bärgats och det är klart förbi platsen, sa Mats Eriksson vid Polisen till märsta.nu.

EXTRA

Stökig kväll i Valsta

Blåljus Det var stökigt i Valsta under söndagskvällen. Ordningsvakter fick sin bilruta krossad och en person rånades på sin jacka.

valet2018

(S)-toppen avgår för att ta över Revisorsnämnden

Politik Socialdemokraternas andranamn i höstens val, Steffen Oxenvad, lämnar sitt uppdrag i fullmäktige för att istället ta över som ordförande i revisionen: - Kommunrevisionen är en av kommunens viktigaste demokratiska kontrollinstanser och posten som ordförande är enda ordförandeposten som tillfaller oppositionen, skriver Steffen i mail i märsta.nu

objekt4
objekt2
objekt3
sigtunavatten_standard
outsider
sbrf_sep
komvuxq3_4
connys
sportfiske_banner
nrh_sigtuna