arlandagk_panorama
Foto: trafiken.nu
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

En skadad i krocken på E4:an

Två bilar och en lastbil krockade på E4:an mot Märsta under dagen.

centrum_pask

Larm om olyckan kom in strax efter klockan 14. Enligt de första uppgifterna är det 5-6 bilar som krockat på E4 norrgående i höjd med Rosersberg. Trafikverkets kameror visar köer från Glädjens till olycksplatsen som är just söder om Rosersberg (Svinrakan). Båda körfälten ska vara blockerade och insatsen på plats pågår till omkring 15.30. Det är oklart om någon är skadad enligt Polisen.

Polisen meddelar att två personbilar och en lastbil krockade, samtliga fordon behöver bärgas och en person har förts till sjukhus med oklara skador. Två filer har öppnats upp för trafik men det är fortsatta köer ändå.

Uppdaterad kl. 15.21

happyhomes_2019

Telenät stängs ner

Notiser Det gamla kopparnätet som Telia har håller på att stängas ner och 2020 är det delen i Sigtuna som berörs.

centrum_pask_helsida
sigtunavatten_standard

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

fme_helsida
colorama_april2

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

bonava_helsida
logistik_utbildning

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

valsta_utveckling
defacto_helsida

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

colorama_april
sigtunavatten_outsider
fme_outsider
bonava_outsider
sh_oppet
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
valsta_utveckling_2