defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen

MaskinExpo tillbaka i maj

MaskinExpo kommer tillbaka i vår efter ett års uppehåll: - 2017 års besökare uppskattade det nya, kompakta mässområdet så det har vi kvar, säger Carina Tegelberg, marknadschef för MaskinExpo.

centrum_tvaar

2017 var senast då det begav sig för MaskinExpo på gamla golfbanan i Skepptuna, STOXA. 2018 tog man ett uppehåll för att omarbeta mässans koncept. Det har blivit bra gensvar enigt Carina Tegelberg, marknadschef.
– Kartan lyser vackert orange av bokade montrar och bland utställarna hittar vi flera nyheter. Vi har till exempel fått två bokningar från Kina, vilket är lite spännande. De kom nästan samtidigt, men oberoende av varandra, så någon måste pratat gott om oss i Mittens Rike.

Nya utställare kommer från Polen, Estland och Italien. Hidromeks generalagent i Sverige, Abandon, har bokat in två montrar och ska visa upp sina grävmaskiner, hjullastare och väghyvlar.
– Många utställare är glada åt att att MaskinExpo är tillbaka i maj. Framför allt uppskattar de att vi erbjuder dem möjligheten att provköra och demonstrera i montern, att besökarna på MaskinExpo får ”köra ner skopan i backen”. Vi håller med, ju mer aktiva montrar på mässan, desto gladare besökare, fortsätter Carina Tegelberg.

MaskinExpo arrangeras i år 23-25 maj.

EXTRA

WE etablerar ännu en anläggning i Sigtuna

Näringsliv WE har tecknat avtal med Lidl om att etablera i deras nya fastighet i Sigtuna stadsängar 2020: - Med vår anläggning i Sigtuna stadsängar hoppas vi kunna erbjuda fler människor träning på sina villkor och bidra till ett friskare samhälle, säger grundarna av WE Niklas Wikegård och Jonas Eriksson i ett gemensamt uttalande.

ridskola_2019_helsida
defacto_helsida
happyhomes_2019
arlandagolf
connys
sigtunavatten_standard
icavalsta_semlor

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

banner_trerosor
sangensemble
sh_oppet
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider