moderaterna_tack
Foto: Magnus Granhagen

MaskinExpo tar paus 2018

MaskinExpo kommer ta en paus under 2018 och kommer tillbaka 2019 istället: - Årets MaskinExpo var mycket lyckad, väl arrangerad och välbesökt. Vi vill leverera en lika bra mässa nästa gång, och väljer därför att skjuta upp mässan ett år, säger mässans marknadschef Carina Tegelberg i ett pressmeddelande.

Det blir ingen MaskinExpo i Skepptuna 2018 utan nästa gång blir det av 23-25 maj 2019. Anledningen till uppehållet är att man behöver den tiden för att leverera ett lika bra evenemang som i våras. I ett pressmeddelande skriver MaskinExpo också att förändringar i mässbranschen satt sina spår, att leverantörer av maskiner, redskap och tillbehör klagar på att det startats allt för många mässor och att de har svårt att bedöma vilka de ska vara med på. MaskinExpo med 35 år på nacken har dock behållit sin prägel och levt sitt egna liv på STOXA utanför Skepptuna enligt pressmeddelandet.

Två stora mässor efter varandra
I våras fanns ännu en mässa veckan efter MaskinExpo på Solvalla, MaskinExpo ska ha varit större men ändå inte lika bra som om alla skulle vara samlade vid en mässa istället.
– Besökarna uppger gång på gång att de vill se allt på ett ställe och även om vi vet att vi skulle fått ihop ett stort antal utställare och besökare gör vi, just för deras skull, ett uppehåll. De som bokar monter eller tar sin personal till MaskinExpo ska veta att det är en riktigt bra, varierad och magnifik mässa som väntar dem, säger Carina Tegelberg på MaskinExpo.

Innan man fattade beslut om att ta uppehåll så gjorde man en undersökning om behoven i branschen och man kom fram till att det blir en kaotisk vår med två stora mässor efter varandra.
– Vi har mött besvikelse, men framför allt respekt, när vi diskuterat våra tankar med utställare. Vi vidareutvecklar nu årets succéartade mässa och har totalt fokus på att arrangera ett fantastiskt bra MaskinExpo 2019, fortsätter Tegelberg.

happy_homes_juli

Klart: Olle Larsson tar över Dragongate

Näringsliv Det är nu klart med att Sisyfos tar över Dragongate i Älvkarleby: - Som entreprenör, fastighetskille och samhällsbyggare tycker jag att Dragon Gate är bland det mest spännande man kan tänka sig. Precis som alla andra har jag fascinerats av historien. Nu är det vårt jobb att se till att det blir något bra av den här unika fastigheten, säger Olle Larsson, sigtunabo och VD på Sisyfos.

hostfest_centrum

Så blir nya Lidl

Näringsliv De första huskropparna för Sigtuna stadsängar börjar ta form och inom kort kommer även Lidl att börja byggas

Anna tar över Destination Sigtuna

Näringsliv Sigtunabon Anna Lakmaker blir ny tillförordnad VD för Destination Sigtuna: - Med Anna Lakmakers bakgrund och erfarenhet är vi övertygade om att vi får ett kompetent tillskott som på ett professionellt och tydligt sätt kan utveckla bolaget ytterligare, säger Björn Jonzon, styrelseordförande i Destination Sigtuna.

defacto_banner_sep
defacto_host2018

ABS Wheels går med i ledande branschförening

Näringsliv Märstaföretaget ABS Wheels har gått med i branschorganisationen Sveriges fordonsverkstäders förening: - Att ABS Wheels nu vill att alla sina återförsäljare ansluter sig för att öka tryggheten för fordonsägare är fantastiskt, säger Bo Ericsson, vd för Sveriges fordonsverkstäders förening

ABS Wheels dubblade omsättningen och expanderar

Näringsliv Arlandastadbaserade ABS Wheels meddelar att de nu nått 70 miljoner i omsättning och att de i kommande verksamhetsår siktar på 100 miljoner: - Totalt sett ökade vi omsättningen med 50 procent kontra föregående år, vilket tyder på att vi har gjort ett riktigt bra jobb, säger ABS Wheels marknadschef Jorge Castro till sajten Ehandel.se.

Nu tjänar du in dina pengar

Ekonomi Igår torsdag inföll den så kallade Skattefriadagen i Sigtuna kommun. Från och med idag fredag går allt du tjänar till dig själv.

sbrf_sep
komvuxq3_4
objekt3
nfc_vinter
skanela_matcher18-19
connys
objekt4
outsider
objekt2
Norra Redovisningshuset
sigtunavatten_standard
sportfiske_banner