moderaterna_panorama
Martin Möller i Upplands FF dress när han basade för UpplandslagetFoto: Arkiv/Privat

Martin kvar som U23-förbundskapten

Sigtunabon Martin Möller får fortsatt förtroende av Svenska Fotbollförbundet att arbeta vidare med U23-landslaget.

Det var tidigare i år som Möller klev in som tillförordnad förbundskapten för U23-landslaget. Nu står det klart att han får förlängt kontrakt.
– Det känns jättebra att få göra det här över tid och på heltid också. Det ger mig utrymme att vara lite mer långsiktig och inte bara ta det samling för samling, säger Möller i ett uttalande.

Under en tid har man på Svenska fotbollförbundets sektion för flicklandslagen arbetat med att få pusslet för Möller och A-landslaget:
– Martin har en gedigen fotbollsbakgrund och erfarenhet, en bredd i sitt tränarledarskap. Detta krävs i en roll där man dels ska behärska utbildning och resultat med landslag men även vara insatt i förenings- och distriktsverksamheten med våra nationella fotbollsutbildare samt utbildningsverksamhet. Vi har haft förmånen att ha honom som tillförordnad förbundskapten under hösten och hälsar nu honom varmt välkommen till vår avdelning och SvFF, säger Yvonne Ekroth, landslagschef för U23- och flicklandslagen.

Möller har hållit tre landslagssamlingar under sin tid med totalt fyra matcher. Ett av hans mål är att slussa spelare från U23 till A-landslag. Svenska spelare är även intressant utomlands enligt Möller då det är representanter från klubbar i England, Spanien, Italien och Tyskland som tittar på samlingar och matcher. Martin har nästa samling i februari då det även ska spelas landskamper mot Nederländerna och Portugal.

connys_helsida
logistik_sigtuna_helsida
helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll På fredagskvällen spelar glödheta MIK i Division 4, FC Arlanda spelar på lördagen mot Sundbyberg. Två serieledare som kan befästa sina placringar.

liber_helsida
division 3

Seger för Arlanda

Fotboll FC Arlanda besegrade Rådmansö hemma på Midgårdsvallen och är fortsatt obesegrade i Division 3.

mp_helsida_april
defacto_helsida
retro_helsida
centrum_sommar2022_helsida
2020_helsida
division 4

Ny storseger för MIK – Fjärde raka

Fotboll Märsta IK ångar på i fyran och redan efter fyra omgångar har man 12 poäng och dessutom har man inte släppt in ett enda mål. - Vi spelar tillräckligt bra för att vinna komfortabelt, varken mer eller mindre än så. Vissa saker att jobba på såklart men det kommer allteftersom fler matcher spelas, skriver MIK via Instagram.

Skånela gör klart med Lucaus ersättare

Handboll Skånela har gjort klart med Anderstorps målvakt Kenan Omerovic som är fostrad i småländska Hallby: - Jag ser mycket fram emot att spela i Skånela där jag fått ett mycket bra intryck av föreningen i sin helhet. Det ska bli lite extra kul att återförenas med min gamle tränare Mattias Flodman och lagkamrat Anton Nilsson, säger Omerovic i ett uttalande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
retro_outsider
mp_outsider2022
logistik_outsider
outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider