panorama_centrum
Daniel Söderberg vann Division 2 Norra Svealand med Sollentuna FKFoto: Insändarbild

Märstaspelare seriesegrare i Sollentuna

Märstaspelarna Daniel Söderberg och Anton Sarri har avancerat till Division 1 med Sollentuna.

Under lördagen blev Sollentuna FK som tränas av förre valutatränaren Christer Mattiasson klara för Division 1 efter seger mot Håbo med 5-1. I laget fanns märstafostrade Daniel Söderberg som även har ett förflutet i Vasalund, Söderberg spelade hela matchen och var med om att skriva fotbollshistoria i Sollentuna då det är första gången klubben är uppe i landets tredje högsta division. Anton Sarri vaktar lagets U19-mål och är en talang klubben räknar med till kommande säsong.

connys_helsida
2020_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

marinan_helsida
liber_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
marina_outsider
connys