centrum_jul_panorama
Benjamin Suskic och Linnea WennbergFoto: Insändarbild/Märsta IK

Märstaspelare på Svealandslägret

Märsta IK har flera spelare med på Svealandslägret i Enköping denna helg: - De som är framstående under denna helg, har stor chans att sen bli uttagna till Utvecklingslägret i Halmstad, berättar Joakim Filmer-Hansen i Märsta IK.

centrum_jul_artikel

Benjamin Suskic från U15 och Linnea Wennberg från Märsta IK dam är med på Svealandslägret för distriktslag i Enköping. Båda har varit med i MIK sedan fotbollsskolan och Pia Sundhage finns på lägret för att titta på spelarna samt ge tips för framtiden. De som framträder sig på Svealandslägret har stor möjlighet att tas ut till Utvecklingslägret i Halmstad.

Samtidigt har P02 Uppland ett läger och där har MIK som enda klubb i kommunen med spelare. Det är Dennis Ngaga Matthews, Nasir Osman och Troy Linnes som är igång med träningar och matcher mot andra distrikt.

greeknighthelsida
happyhomes_2019

Fem medaljer på SM

Fotboll Kim Taekwondo har varit på SM i Borlänge och kom hem med två guld, ett silver och två brons.

fme_oktober
defacto_jul
tp_helsida
sigtunavatten_standard
ica_oktober
colorama_jul
centrum_jul_helsida

Skånela jagar toppen

Handboll Ikväll väntar match i omgång 11 för Skånela som får besök av AIK i Vikingahallen: - Vi kommer från en bra träningsvecka där vi jobbat hårt och diskuterat mycket hur vi ska förbättra de delar dom vi inte är nöjda med, säger Karlsson till klubbens hemsida.

greeknight_outsider
nrh
trainingpartner_jobb_outsider
tp_outsider
julbord
connys