moderat_sommar
Benjamin Suskic och Linnea WennbergFoto: Insändarbild/Märsta IK

Märstaspelare på Svealandslägret

Märsta IK har flera spelare med på Svealandslägret i Enköping denna helg: - De som är framstående under denna helg, har stor chans att sen bli uttagna till Utvecklingslägret i Halmstad, berättar Joakim Filmer-Hansen i Märsta IK.

centrum_artikel

Benjamin Suskic från U15 och Linnea Wennberg från Märsta IK dam är med på Svealandslägret för distriktslag i Enköping. Båda har varit med i MIK sedan fotbollsskolan och Pia Sundhage finns på lägret för att titta på spelarna samt ge tips för framtiden. De som framträder sig på Svealandslägret har stor möjlighet att tas ut till Utvecklingslägret i Halmstad.

Samtidigt har P02 Uppland ett läger och där har MIK som enda klubb i kommunen med spelare. Det är Dennis Ngaga Matthews, Nasir Osman och Troy Linnes som är igång med träningar och matcher mot andra distrikt.

kaa_sigtuna_helsida
brobygget_midgard_helsida
connys_helsida
spedition_sigtuna
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

landsbygd_sigtuna_helsida
defacto_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

sommar_sigtuna2020

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

2020_helsida
marina_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
kaa_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
centrum_sommar_out
studeravidare_outsider