moderaterna_riksdag
Benjamin Suskic och Linnea WennbergFoto: Insändarbild/Märsta IK

Märstaspelare på Svealandslägret

Märsta IK har flera spelare med på Svealandslägret i Enköping denna helg: - De som är framstående under denna helg, har stor chans att sen bli uttagna till Utvecklingslägret i Halmstad, berättar Joakim Filmer-Hansen i Märsta IK.

centrum_artikel

Benjamin Suskic från U15 och Linnea Wennberg från Märsta IK dam är med på Svealandslägret för distriktslag i Enköping. Båda har varit med i MIK sedan fotbollsskolan och Pia Sundhage finns på lägret för att titta på spelarna samt ge tips för framtiden. De som framträder sig på Svealandslägret har stor möjlighet att tas ut till Utvecklingslägret i Halmstad.

Samtidigt har P02 Uppland ett läger och där har MIK som enda klubb i kommunen med spelare. Det är Dennis Ngaga Matthews, Nasir Osman och Troy Linnes som är igång med träningar och matcher mot andra distrikt.

handbollsskola

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

defacto_helsida
connys_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
mod_helsida
2020_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_out
connys
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider