bovard_sh
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Märstaseger i derbyt

Märsta IK var klart starkast i derbyt mot FC Arlanda och vann med 4-1: - Det är en derbymatch med mycket kamp och mycket vilja, men vi lyckas vinna med 4-1 och vi gör ändå bra mål tycker jag, sa tränare Kaj Eskelinen efter matchen.

rosta_sigtuna2

Det första derbyt på 18 år spelades inför cirka 400 åskådare på Midgårdsvallens konstgräs. Märsta IK var starkast och avgjorde i andra. 1-0 för Märsta gjorde Joakim Nilsson i 15:e minuten, Maik Aslan kvitterade sedan på straff men just före paus kom 2-1 för Märsta IK genom Kevin Toure. Joakim Nilsson ökade på till 3-1 tio minuter in i andra, med kvarten kvar fick Maik Aslan direkt rött kort och FC Arlanda avslutade matchen med tio spelare. I 93:e minuten fastställde sedan Benedict Kallon slutresultatet till 4-1.

Ett resultat som MIK-tränaren Kaj Eskelinen var nöjd med:
– Vi har bättre koll på de än vad de har på oss, och sen är det självklart mycket tillfälligheter. Det är svårt att säga, men vi körde hög press på de och vi visste att de inte skulle orka. Det är jätte kul för grabbarna.

Kaj gillade derbykänslorna och konstaterade att Arlanda inte hade så mycket utöver straffen:
– Det är tufft och det är hetsigt, det är derby, vi vill vinna och de vill vinna, mycket känslor. Det är jättekul med lite känslor i en match.

moderaternamaj

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

nationaldag_helsida
oppning_helsida
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

rosta_sigtuna2
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

eu_sap
nationaldag_helsida
varfest_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

v_eu_helsida
happyhomes_2019
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

colorama_april
ridskola2019_outsider
nrh
rosta_sigtuna
defacto_outsider
sh_bovard_out
v_eu
fme_outsider
connys
sap_outsider_eu
moderaterna_maj_outsider
mp_eu_outsider
oppning_outsider
sh_oppet
bonava_maj_outsider
nationaldag_out