mote_sommar
På lördag går BMX-SM i Ängelholm med Filip Gustafsson och Simon WanropFoto: Pressbild/Arkiv/

Märstacyklister på BMX-SM

I helgen går SM i BMX i Ängelholm och Märsta BMX har två cyklister i elitklassen; Filip Gustafsson och Simon Wanrop.

centrum_artikel

Det kan bli märstabor högst upp på pallen när elitklassen i SM kört färdigt på lördag 2:a juli. Två cyklister från Märsta BMX räknas till förhandsfavoriterna i Ängelholm där SM går. Regerande mästare är dessutom Filip Gustafsson från Märsta BMX. Han får i år konkurrens av klubbkompisen Simon Wanrop. Nytt för i år är att starten av elitklassen går från en åtta meter hög ramp, normalt brukar rampen vara fem meter. De tre extra metrarna väntas ge högre fart i tävlingen och ökar svårigheten ytterligare. Från tävlingarna sker sedan uttagning till bland annat EM i Verona och NM i Helsingfors. Förutom de två i elitklassen tävlar en hel del andra cyklister i SM, ytterligare ca 15 till slåss om medaljerna.

connys_helsida
spedition_sigtuna
brobygget_midgard_helsida
2020_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

defacto_helsida
studeravidare_helsida
brobygget_helsida_valsta
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

kaa_sigtuna_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

landsbygd_sigtuna_helsida
sommar_sigtuna2020

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

centrum_helsida2020
speedy_helsida
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
nrh
speedy_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
brobygget_outsider_valsta
landsbygd_sigtuna_outsider
kaa_outsider
centrum_sommar_out