centrum_jul_panorama
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Märstabor häktade för kidnappning och rån

Två märstabor har häktats för kidnappning och rån bland annat som ska ha skett för en månad sedan.

defacto_jul_artikel

Förra veckan häktades två märstabor i 20-årsåldern misstänkta bland annat för rån och människorov. Händelsen ska ha skett någonstans i Märsta 24:e oktober. De greps i mitten av förra veckan i stockholmsområdet efter en omfattande insats, dock inte i Märsta.

Enligt häktningsbeslutet häktas de båda männen på sannolika skäl misstänkta för rån, människorov, mindre grovt brott och försök till utpressning. Båda är sedan tidigare kända av polisen och dömda för upprepad brottslighet.

centrum_jul_helsida
julbord_helsida

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

tp_helsida
fme_oktober
greeknighthelsida

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

sigtunavatten_standard

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

colorama_jul
defacto_jul
happyhomes_2019
nrh
greeknight_outsider
connys
tp_outsider
julbord
trainingpartner_jobb_outsider