sap_kyrka_pan
Mohammed Arian, alias MTrean, till högerFoto: Insändarbild

Märstabon som trendar med sin musik

Mohammed Arian gör musik som just nu trendar på bland annat Spotify.

Märstabon Mohammed Arian, 21 år, kom till Märsta från Malmö när han var fyra år och brinner för att skapa musik. Han har släppt låten ”En Konversation med Alawie” som spelats över 100 000 gånger på Spotify, Youtube och Soundcloud under artistnamnet MTrean.
– Låtarna varierar. Släpper min debutsingel ”Eskalerar” snart som handlar om en vardag och ett liv jag & min omkrets lever & går igenom. Min första låt handlade mera om lite sorgligare och djupare känslor. Men debutsingeln som släpps 11:e juni är en lite mer av hiphop och hype, berättar Mohammed.

Han har stora planer med musiken och vill hinna med 4-5 låtar till innan året är till ända. 2022 ska han försöka öka takten och visa vad han går för. Han är inne i studion nästan varje dag. Trots framgången så siktar han högre:
– Hundratusen är inte mycket enligt mig. Siktar högre än så. Så att ha så många lyssnare innebär inget speciellt för mig. Men är fortfarande nöjd över alla lyssnare och någon dag så blir det miljoner.

skordedag_helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

connys_helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

centrum_helsida2020
andersojag
bostad_helsida
happyhomes_sommar2020
kyrka_helsida
2020_helsida
kyrkoval_helsida
helsida_var2021
coronakrisen

Höjda avgifter kan leda til dyrare flyg- och godspriser

Kultur & Nöje Allt fler bolag återstartar på Arlanda och det kommer även in nya aktörer, men Transportstyrelsen tror att det kan bli högre biljettpriser i framtiden.

mp_host_helsida
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
skordedag_out
nrh
swedol_outsider
mp-outsider
andersojag_outsider
bostad_outsider
centrum_sommar_out
kyrkoval_outsider
kyrka-outsider
connys
ridskola_2020_outsider
heat_out
eldsjal-outsider