centrum_panorama2020
En ung Elias Hadaya (2016)Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Märstabon skadad i provmatch mot AIK

Elias Hadaya från Märsta provspelade för GIF Sundsvall i matchen mot AIK på fredagen och skadade sig i samband med en straffräddning.

centrum_artikel

Elias Hadaya som spelade för Levanger förra säsongen är på provspel i GIF Sundsvall. På fredagen mötte Sundsvall AIK, matchen slutade med att Hadaya räddade en straff från Sebastian Larsson, men i samband med det så skadade han sig enligt tv-bilder från Dplay.

Det kan ha varit Hadayas armbåge som drogs ur led rapporterar ST.nu, inget är brutet. Han imponerade på Sundsvall, huruvida när han kan vara i spel igen och om Sundsvall vill ha honom återstår att se.
– Jag tycker att han visar prov på sina styrkor, han har bra storlek och han visar prov på bra spel i luftrummet och han räddar en straff så det var en bra insats, säger tränaren Henrik Åhnstrand till ST.

sportlov_sigtuna
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

speedy_helsida
happyhomes_2019

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

connys_helsida
2020_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

centrum_helsida2020
salong_elisabeth_helsida
teatergrillen_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

nrh
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
teatergrillen_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
speedy_outsider
connys