mote_sommar
En ung Elias Hadaya (2016)Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Märstabon skadad i provmatch mot AIK

Elias Hadaya från Märsta provspelade för GIF Sundsvall i matchen mot AIK på fredagen och skadade sig i samband med en straffräddning.

centrum_artikel

Elias Hadaya som spelade för Levanger förra säsongen är på provspel i GIF Sundsvall. På fredagen mötte Sundsvall AIK, matchen slutade med att Hadaya räddade en straff från Sebastian Larsson, men i samband med det så skadade han sig enligt tv-bilder från Dplay.

Det kan ha varit Hadayas armbåge som drogs ur led rapporterar ST.nu, inget är brutet. Han imponerade på Sundsvall, huruvida när han kan vara i spel igen och om Sundsvall vill ha honom återstår att se.
– Jag tycker att han visar prov på sina styrkor, han har bra storlek och han visar prov på bra spel i luftrummet och han räddar en straff så det var en bra insats, säger tränaren Henrik Åhnstrand till ST.

studeravidare_helsida
speedy_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
brobygget_midgard_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

kaa_sigtuna_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

spedition_sigtuna

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

sommar_sigtuna2020
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta
sigtuna_natur_sommar_outsider
speedy_outsider
nrh
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
kaa_outsider
brobygget_outsider_valsta
marina_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_midgard_outsider
centrum_sommar_out