centrum_panorama2020
En ung Elias Hadaya (2016)Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Märstabon skadad i provmatch mot AIK

Elias Hadaya från Märsta provspelade för GIF Sundsvall i matchen mot AIK på fredagen och skadade sig i samband med en straffräddning.

Elias Hadaya som spelade för Levanger förra säsongen är på provspel i GIF Sundsvall. På fredagen mötte Sundsvall AIK, matchen slutade med att Hadaya räddade en straff från Sebastian Larsson, men i samband med det så skadade han sig enligt tv-bilder från Dplay.

Det kan ha varit Hadayas armbåge som drogs ur led rapporterar ST.nu, inget är brutet. Han imponerade på Sundsvall, huruvida när han kan vara i spel igen och om Sundsvall vill ha honom återstår att se.
– Jag tycker att han visar prov på sina styrkor, han har bra storlek och han visar prov på bra spel i luftrummet och han räddar en straff så det var en bra insats, säger tränaren Henrik Åhnstrand till ST.

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

salong_elisabeth_helsida
coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

ridskola2020_helsida
2020_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

centrum_helsida2020
EXTRA

Östlund blir landslagstränare

Handboll Skånelaiten och förre märstabon Jesper Östlund har utnämnts till förbundskapten för U18-landslaget: - Det är en ära att få leda ett landslag, säger Östlund i en kommentar.

defacto_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

festspec_corona_helsida
happy_homes_mars
speedy_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

Skånela föll mot OV

Handboll Skånela förlorade hemma i Vikingahallen mot OV Helsingborg på söndagen: - Ingen bra handbollsmatch från vår sida, sa tränare Fredrik Söderberg.

oppning_salongelisabeth_outsider
festspec_corona_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh