center_pan21
Andie Lahdo, märstabo och VD för ABS WheelsFoto: Pressbild

Märstabon nomineras till Kungens pris

Märstabon och entreprenören Andie Lahdo har nominerats till Kungens pris som Årets nybyggare: - Jag är jätteglad över nomineringen som mottagits och idag har vi förberett med tårta och läsk på huvudkontoret i Arlandastad, säger Lahdo i ett uttalande.

Andie Lahdo flydde till Sverige 1985 och efter gymnasiestudier på dåvarande Arlandagymnasiet startade han företag inom verkstads- och däckbranschen. Han uppfann därefter en fälg som han sedermera kom att bygga sitt varumärk kring och företaget ABS Wheels.

Nu har han nominerats till priset Årets nybyggare, ett pris som H.M. Konung Carl XVI Gustaf är beskyddare av. Priset delas ut till företagare med utländsk bakgrund. ABS Wheels fick ett meddelande under onsdagen om nomineringen:
”Stort grattis av nomineringen till Sveriges viktigaste pris. Ett pris med syfte att lyfta fram och hedra duktiga entreprenörer med utländsk bakgrund”

 

2020_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
helsida_var2021
happyhomes_sommar2020
bostad_helsida
andersojag
defacto_helsida
mp_host_helsida
eldsjal-helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
nrh
andersojag_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
bostad_outsider
centrum_sommar_out
eldsjal-outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider