invigning_clasohlsson
Foto: Jamshid Jamshidi

Märstabo utvisas efter våldtäktsdom

En märstabo som döms för bland annat våldtäkt ska utvisas till Irak efter avtjänat straff på tre år.

banner_artikel

Mannen som är i 30-årsåldern misshandlade och våldtog sin dåvarande partner i en mellansvensk stad, han greps av polis samma kväll då det hände i slutet av förra året. Mannen som är folkbokförd i Märsta ska ha utfört handlingar som är jämförelsebara med våldtäkt på sin partner, han slog henne och bar ut hennes barn utan kläder i kylan. Nu har han dömts av tingsrätten till fängelse i tre år, efter avtjänat straff ska han utvisas till Irak där han är medborgare.

februari
varen2018

Känslan av otrygghet ökar

Nyheter I Länsstyrelsens medborgarundersökning framgår generellt att allt fler känner sig otrygga i länet. 100 personer från kommunen deltog i undersökningen och nästan hälften kände sig otrygga.

forskontor
center_banner2
dackia_2018

Nya seniorbostäder byggs i Sigtuna

Bostad Intresset för seniorbostäder i Sigtuna anses vara stort och Riksbggen lanserar nu försäljning av 40 lägenheter i Ragvaldsbo intill nya Sigtuna stadsängar.

Här är årets pedagoger

Nyheter Sex pedagoger vid olika skolor i kommunen har utsetts till Årets pedagog: - Pristagarna är riktiga hjältar! De är alla besjälade av sina uppdrag och gör allt i sin makt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra barn och unga i Sigtuna kommun, säger Pernilla Bergqvist (L), ordförande i barn- och ungdomsnämnden.

Spelade bort dagskassor från kiosk

Nyheter En 31-årig man som jobbade på en kiosk på Arlanda stal hela dagskassan istället för att banka den och har nu åtalats för grov stöld. Anledningen var att han skulle spela: - Jag spelar på allt möjligt som går att spela på, sa mannen i förhör.

matcher_skanela
objekt2
outsider_defacto
veterankraft_standard
standard_start
sigtunavatten_standard
vuxentutbildning
val2018
Norra Redovisningshuset
standard_ridskola
objekt3
objekt4
nfc_vinter
connys